A Great Cordless Hage Hedge Trimmer

May 7  by Eliza

Weedeater designer, produserer og selger hekksakser og andre hjem hagearbeid verktøy som tilfredsstiller behovene til din gjennomsnittlige tun og hage entusiast, og har lenge vært et anerkjent navn i hjemmet hagearbeid. HTC 2200 kan skilte med en 22 tommers dual action blad med overlegen kutt og vibrasjonsreduksjon. Det også funksjoner herdet stjele kniver, en profilert blad vakt, en to hånds sikkerhetsbryter system, lett og behagelig grep håndtak og et høykapasitets 18 volts batteridrevne makt-pack. Alt dette høres ganske fantastisk, og hva er bedre er at det faktisk var ganske fantastisk å bruke. Her er mine tanker om mitt eventyr i å prøve ut dette hagearbeid verktøy.

  • Brukervennlighet: La oss bare begynne med det faktum at jeg hater hagearbeid. Det er overveldende og vanskelig for meg på grunn av rygg- og kneskader. Jeg ble først imponert over lysstyrken i boksen. Å ha makt utstyr er hyggelig, men ikke spesielt nyttig det du ikke har styrke til å bruke den lenge nok til å få jobben gjort. Det ble bare bedre når jeg innså at det var ingen montering nødvendig. Det eneste kravet var at batteriet, som ble inkludert, trengte å bli belastet, og deretter satt den inn i slutten av Weedeater. Disse to trinnene ble lett administreres og forårsaket ingen frustrasjon i det hele tatt. De 22-tommers blader av denne hekksaks var lenge nok til å gjøre alvorlig arbeid av busker jeg jobbet på, men ikke så lenge at det var vanskelig å holde eller håndtere. En annen bonus er at den totale vekten er bare litt over syv pounds. Jeg nøt friheten av batteripakken. Ikke trenger å bekymre deg for å bli fast i en snor eller innåndingsfaren fra gass gjort ork av verftet arbeid for meg mye mindre skremmende og vanskelig.
  • Vedlikehold: Vedlikeholds for HTC2200 hekksaks er ganske rett frem. Pass på at du bare bruker den for mellomstore busker og hekker, holde alle deler rene og fri for rusk, følg batterilading retningslinjer i manualen, og holde det oppbevares på et tørt, rent plass. Dette vil sikre maksimal bruk og levetiden på Weedeater.
  • Pros: Jeg følte virkelig at dette verktøyet gjort livet mitt mye enklere. Jeg var i stand til å trimme alle mine busker i løpet av minutter, og jeg hadde ikke smerter og plager etterpå at vanligvis gå med på det. For meg er dette som gjør dette produktet verdt å snakke om. Jeg setter pris på hånden vakt for sin sikkerhet og beskyttelse, og jeg likte det lille tiden det tok meg å gjøre selve jobben. Ikke å måtte dra rundt en ledning og flytte den fra stikkontakt til stikkontakt eller kjøre til bensinstasjonen reddet meg tid, energi og penger. Hva er ikke å sette pris på det?
  • Cons: Mine busker og hekker bestå av rosebusker og evergreens, så jeg kan ikke kommentere hvordan den håndterer andre typer løvverk. Men emballasjen sier at det vil kutte opp til 7/16 tommers grener så hvis din løvverk er større enn dette, vil du trenge en annen trimmer. Jeg hadde også noen problemer med bakre bryterhåndtaket. Det er to håndtak, en foran og bak en som må holdes i arbeidsstilling for bladene til å flytte. Jeg tidvis måtte omplassere min hånd på bakre å presse det inn i riktig vinkel for enheten til å fungere. Dette var ikke en stor vanskelighetsgrad eller ulempe, bare noe jeg trenger å lære å håndtere bedre over tid og bruk.
  • Samlet erfaring: Jeg må si at jeg likte å bruke HTC2200. Å ha produktet ferdig montert og brukervennlighet gjorde meg føler at det ble laget spesielt for meg og mine behov. Jeg vil absolutt anbefale at de som er interessert i en oppladbar hekksaks vurdere denne modellen sterkt. Det vil gjøre opprettholde din busker, pensel, og busker en hel masse easer.