Å vite Flere måter å lagre dokumenter i InDesign CS3

December 17  by Eliza

InDesign Fil-menyen inneholder en gruppe med kommandoer - Lukk, Lagre, Lagre som, lagre en kopi, sjekke inn og gå tilbake - som gir muligheter for å spare den aktive (forreste) dokument. Her er en oversikt over hva hver kommando gjør:

  • Lukk (Command + W, eller Ctrl + W eller Ctrl + F4) lukker det aktive dokumentet. Hvis dokumentet aldri er blitt frelst eller hvis den har blitt endret siden sist det ble lagret, lar en dialogboks du lagrer, lukker uten å lagre, eller avbryte og gå tilbake til dokumentet.

Å lukke flere vinduer på en gang, kan du bruke snarveier Tilvalg + Skift + Kommando + F4 eller Ctrl + Alt + Shift + W.

  • Lagre (Command + S eller Ctrl + S) lagrer endringene du har gjort i det aktive dokumentet siden du sist lagret. (Hvis du velger Lagre for et dokument som ennå ikke er lagret, den dialogboksen Lagre som vises.)
  • Lagre som (Tilvalg + Kommando + S eller Ctrl + Alt + S) lar deg lagre en kopi av det aktive dokumentet med et annet navn (eller med samme navn i en annen mappe). Når du velger Lagre som - og når du velger Lagre for et ulagret dokument - den dialogboksen Lagre som vises. Denne dialogboksen lar deg opprette eller velge en mappe for dokumentet, samt dokumentnavnet.
  • Sjekk I lagrer det gjeldende dokumentet som en versjon innen en Version Cue-prosjekt. (Version Cue er Adobe-programvare som hjelper spore ulike versjoner av dine prosjekter.) Denne siste lagre vil bli betraktet som en versjon av den tidligere lagrede filen. (Denne eksperten alternativet er bare tilgjengelig hvis Version Cue er aktivert. Det hadde blitt kalt Lagre en versjon i tidligere versjoner av InDesign.)
  • Lagre en kopi lar deg lage en kopi av det aktive dokumentet i en annen (eller i det samme) mappe med en annen (eller samme) navn. Når du bruker kommandoen Lagre en kopi, forblir den opprinnelige dokumentet åpent og beholder sitt opprinnelige navn. Den skiller seg fra Lagre som bare i at det holder det opprinnelige dokumentet åpent.
  • Gå tilbake Angrer alle endringer du har gjort i et dokument siden siste lagring.