Avslutt støtende kommentarer fra en medarbeider med Kritiske Conversation Skills

December 13  by Eliza

Når en medarbeider gjør støtende kommentarer, kan det gjøre arbeidsplassen ubehagelig. Kritiske samtale ferdigheter kan bidra til å eliminere støtende kommentarer fra arbeidsplassen. Kritiske samtaler tillate deg og kollegaen din for å finne en løsning som dere begge kan leve med.

Selv i de mest profesjonelle arbeidsplasser, kan de ansatte fortelle vitser eller gjøre frekk kommentarer som krysser linjen fra dårlig smak og dårlig dømmekraft til krenkende atferd som kan bli sett på som trakassering. Stanse krenkende atferd før det blir til nivået av en rettslig klage ved å bruke dine kritiske samtale ferdigheter.

Hva er en offensiv oppførsel? Støtende kommentarer på arbeidsplassen inkluderer (men er ikke begrenset til) utskjelling, banne, sladre, og være argumentative med eneste hensikt å starte en krangel.

Uansett hva de støtende kommentarer, kan taktikk vist i følgende eksempel bidra til å sette en stopper for dem.

Adam, den offensive ansatt: "Hey, Little Miss, hvordan var det styremøte i forrige uke"

"Little Miss" Linda: "Adam, jeg er glad vi er gode kolleger og medarbeidere. Men henviser til meg som "Little Miss 'gjør meg føler at vi ikke har gjensidig respekt for hverandre, og jeg føler det er nedlatende. Jeg vil gjerne be deg om å ringe meg med mitt navn, slik at vi kan fortsette å være profesjonell og respektfull. Kan du begynne å kalle meg ved mitt fornavn? "

Adam: "Jeg visste ikke at du ble fornærmet av kommentaren. Jeg trodde jeg var søt. Jeg vil bruke navnet ditt fra nå av. "

Linda: "Takk for forståelse."

Linda fulgte komponentene av kritiske samtaler perfekt. Først hun undersøkte situasjonen ved å starte med hvordan hun følte seg ("Med henvisning til meg som" Little Miss 'gjør meg føler at vi ikke har gjensidig respekt ").

Sekund, hjalp hun lede en beslutning som kan løse konflikten ("Jeg har lyst til å be deg om å ringe meg med mitt navn, slik at vi kan fortsette å være profesjonell og respektfull"). Og for det tredje, hun spurte om hennes kollega kunne støtte anbefalingen hun gjorde som de fikk avtale om å gå videre ("Kan du begynne å kalle meg ved mitt fornavn?").