Bad Cleaner eller Kitchen Cleaner?

January 22  by Eliza

Jeg pleide å vaske badet mitt med én type renere og kjøkken med en annen. Nå som jeg har brukt CLR bad og kjøkken Multi-Surface Cleaner, er jeg ned til å bruke en renere. Jeg fant dette for å være en av de beste bad rengjøringsmidler og kjøkken rengjøringsmidler jeg har brukt. Det utrolige er at det fungerer like godt i både kjøkken og på badet.

På sprayflaske står det at dette renere fungerer på de fleste overflater som plast, keramiske fliser, glass, rustfritt stål, tappekran og dusj inventar, dusjdører, glassfiber, toalett boller og vasker. Jeg satte dette produktet til test; Jeg brukte den på de mest skitne og vanskeligste overflater å rengjøre, og ble ikke skuffet. Mine fire vanskeligste overflater å rengjøre var badekar kranen, toalettskålen, og kjøkken vasken og kranen.

Den jobben som jeg brukte den på først var på badet kranen. Kranen var så farget at jeg trodde for at ingenting ville fjerne hardt vann innskudd og kalsium flekker som var på kranen. I løpet av de siste tre år siden vi flyttet inn i huset vårt jeg prøvd mange rengjøringsmidler hevde at de kunne bli kvitt de hardt vann innskudd. De aldri gjorde jobben. Dette var den første bad renere som faktisk gjorde jobben med å fjerne både kalsium og hardt vann innskudd.

Jeg sprayet kranen med CLR bad og kjøkken renere og la det satt før jeg tok en fuktig klut og tørkes overflaten av kranen. Etter å ha ventet på nytt i ca tre minutter jeg skylt kranen med kaldt vann og deretter tørket det. Kranen så helt nytt.

På flasken står det å bruke i et godt ventilert område og å bruke gummihansker. Røyk fra kjemikalier i flasken er ekstremt skarp når den ikke brukes i et godt ventilert område. Ikke på seg hansker er egentlig ikke et alternativ. Jeg tenkte at det ville være bare et minutt, og at jeg kunne holde fingrene fra å få noen av støvsugeren på dem. Jeg var galt. Får bare en liten bit av den renere på min høyre fingre som jeg gikk for å tørke av kranen irritert fingrene mine. Umiddelbart jeg kjørte kaldt vann over hendene mine som stoppet irritasjon.

Å være begeistret for hvor godt CLR bad og kjøkken Multi-Surface Cleaner jobbet på badekar kranen jeg bestemte meg for å prøve å fjerne hardt vann innskudd i toalettskålen. Denne gangen jeg slått på viften på badet før jeg begynte å jobbe på toalettet. Som jeg spyles toalettet jeg sprayet toalettskålen med renere. Etter la toalettskålen med renere på satt det ca to minutter, jeg brukte toalettet børste til å rense hardt vann ring inne i toalettskålen. Nok en gang jeg ikke ble skuffet over hvordan renere arbeidet.

Fortsatt har en hard tid å tro hvor godt dette produktet jobbet jeg gikk videre til kjøkkenet. Vår rustfritt stål vask og kran hadde sett bedre dager. Vasken og kranen var like ille; med hardt vann innskudd og noen kalsium buildup. Bruke CLR bad og kjøkken renere og følge instruksjonene oppført på baksiden av sprayflaske, ble min vask snart skinnende rene. Den vann innskudd og kalsium buildup var borte.

Jeg brukte 26-unse CLR bad og kjøkken Multi-Surface Cleaner på badekar kranen, bad toalett, og kjøkkenbenken og har fortsatt rikelig igjen for andre rengjøringsprosjekter i bad og kjøkken. Dette produktet selges for $ 8.99 og er verdt hver krone.

Det har nå gått over to uker siden jeg gjorde renhold og kranene fortsatt ser flott ut. De trenger bare å bli tørket etter å bli våt og de gnisten igjen. Dette bad og kjøkken renere trenger ikke å brukes hver gang, som jeg fant for å spare tid og sparer også penger.

Merk: Du finner viktig informasjon om Tips.Net produktomtaler, se vår gjennomgang politikk.