Bytte mellom brukere i Windows

May 15  by Eliza

Windows støtter eksistensen av flere brukerkontoer på samme PC. Faktisk, det gir enda mer enn én person om gangen for å være logget inn. Hvis du er logget inn, og du (eller noen andre) ønsker å bytte til en annen bruker, trenger du ikke å logge av for å gjøre det . Bytte mellom brukerne holder arbeidsområdet intakt og i minnet, slik at du enkelt kan bytte konto og fortsette arbeidet der du slapp. Når du logger av den andre kontoen din opprinnelige arbeidsområde blir automatisk gjenopprettet.

Å bytte mellom brukere, klikker du på Start-knappen, og deretter på høyrepilen ved siden av ordene "Shut Down", deretter "Bytt bruker". (Se figur 1)

Bytte mellom brukere i Windows

Figur 1. Bytte til en annen bruker.

Når du gjør dette, vil skjermen midlertidig blinke og du blir bedt om å trykke CTRL + ALT + DELETE. Denne tastekombinasjonen bringer opp et skjermbilde der du kan logge inn som "Andre bruker". Klikk på det ikonet og skriv inn brukernavn / passord for den nye kontoen. Når du er ferdig med å arbeide i den kontoen, avlogging. Dette gjøres ved å klikke på Start-knappen, og deretter klikke på høyre-pilen ved siden av ordene "Shut Down", deretter "Logg av."

Når du avlogging den andre kontoen du igjen presentert med CTRL + ALT + DELETE skjermen. Etter å ha trykket den kombinasjonen av nøkler, klikker du på ikonet som representerer den kontoen du ble opprinnelig logget på, skriv inn passordet ditt, og du er akkurat der du slapp.

Dette tipset (13026) gjelder for Windows 7.