Chic Chefs Ceramic Mandolin Slicer

February 25  by Eliza

Chic Chefs designer og produserer kjøkkenutstyr for den entusiastiske amatør kokk. Produktet som Chic Chefs primært selger er keramiske kniver og kjøkkenutstyr utformet for å brukes i hjemmet. En av deres mange kjøkkenutstyr er en mandolin slicer.

For alle som noen gang har brukt en mandolin slicer, er tiltrekningen av å ha en keramisk blad mandolin slicer lett synlig, for eksempel det faktum at du ikke trenger å resharpen bladet på langt nær så ofte som du ville gjort for en vanlig slicer. Her er mine tanker og erfaringer med Chic Chefs mandolin høvelen.

(Hvis du er interessert i å se mer av Chic Chefs 'produkter, ta en titt på deres hjemmeside:. Http://chicchefsinc.com)

  • Brukervennlighet. Da jeg var bruker mandolin høvelen jeg var sterkt imponert over hvor enkelt det var å bruke. Det virket som uansett hva jeg prøvde å kutte på med høvelen, det bare gled sammen og var i stand til å kutte en fantastisk jevn og konsistent skive. Noen av de tingene som jeg prøvde på høvelen var agurk, løk, gulrøtter, salat (for variasjon), tomater, og selv ost. Hver eneste gang jeg brukte det jeg var i stand til å få samme resultat.
  • Vedlikehold. Jeg var rett og slett overrasket over hvor lett det var å rengjøre keramiske blad på høvelen. Alt jeg trengte var en fuktig vaskeklut og litt oppvaskmiddel for å få alt rent og pent. Dette er et stort pluss, siden jeg ikke føler deg komfortabel med å kaste den i oppvaskmaskinen. Det eneste problemet som jeg så med vedlikeholdet var også en av de keramiske slicer viktigste salgsargumenter-sin skarpe! Når du vasker høvelen være veldig forsiktig at du ikke klippe selv. At kniven er virkelig skarp, og det er veldig lett å kutte selv.
  • Proffene. Det er flere ting som taler for dette keramisk slicer. Den første er at bladet er keramikk. Hva dette betyr er at det kommer ekstremt skarp rett ut av pakken, og forblir slik i lang tid med riktig pleie. Det andre er at det er svært enkelt å bruke. Jeg har egentlig aldri hatt så lett for en tid ved hjelp av en mandolin høvelen som jeg gjorde med denne. Det tredje hovedelement i favør av mandolin høvelen er at det er forholdsvis holdbar. Jeg ved et uhell slo den høvelen fra disken, og ingenting blakk. Jeg kritt dette opp til den generelle designen av slicer selv.
  • Ulemper. Dessverre er det et par ting som jeg ikke liker om slicer også. Den første er i motsetning til med noen andre mandolin høvler, var jeg ikke i stand til å justere størrelsen på kuttet gjort. Mens alt ble kuttet jevnt og konsekvent, var det likevel alle av samme størrelse. Sekund, selv etter at jeg droppet høvelen på en gang, følte jeg behov for å være forsiktig med det. Det er noe med å ha et blad laget av keramikk som gjør at jeg vil være veldig forsiktig med å bryte den.
  • Samlet erfaring. Generelt sett var jeg veldig fornøyd med Chic Chefs mandolin høvelen. Jeg ville definitivt råde andre til å få en av disse hvis de er interessert i å få en high-end kjøkken redskap som fungerer ypperlig og pålitelig. Jeg vet at jeg simpelthen elsker den vi brukte for vår vurdering.

Merk: Du finner viktig informasjon om Tips.Net produktomtaler, se vår gjennomgang politikk.