Clearing Store utklippstavle oppføringer

December 16  by Eliza

Har du noen gang lagt merke til at etter at du har kopiert en stor mengde data til utklippstavlen, og deretter du lukker Excel, du se en dialogboks som sier at "En stor mengde data er til stede i utklippstavlen. Vil du lagre det før du avslutter? " Du kan bli lei av å se denne meldingen. Hvis ja, så er det et par ting du kan gjøre.

Først kan du erstatte "stor mengde" med et "lite beløp." (Excel spør aldri om du vil forkaste et lite beløp.) For å gjøre dette, velger du bare en enkelt celle i regnearket og kopiere den til utklippstavlen. Innholdet i enkelt celle erstatte store mengder data på utklippstavlen, og du kan avslutte Excel uten å se meldingen.

Hvis du heller vil ha en makro tilnærming, kan du gjøre akkurat det samme i et makro bare velger celle A1 og har makroen kopiere den til utklippstavlen:

Sub GoAway1 ()
ActiveSheet.Range ("A1"). Copy
End Sub

En annen metode er å bruke en enkelt-linje makro som i utgangspunktet "deaktiverer" utklippstavlen ved å kansellere noen av de aktuelle kopieringen:

Sub GoAway2 ()
Application.CutCopyMode = False
End Sub

ExcelTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset (2379) gjelder for Microsoft Excel 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finne en versjon av dette tipset for Båndet av Excel (Excel 2007 og senere) her: Fjerne Store utklippstavle oppføringer.