Dating Etter 50: Konsentrer deg om dine sterke

October 13  by Eliza

Copyright © 2014 AARP Alle rettigheter reservert.

Noen mennesker er usikkert om dating etter 50 fordi de fokuserer på de kvaliteter de pleide å ha. Kanskje du bare ikke er så sterk, atletisk, kjekk, vakker, muskuløs, eller tynn som du pleide å være.

Du kan konsentrere deg om disse endringene og bli deprimert eller du kan fokusere på dine nåværende styrke - styrker som du ikke kan ha hatt da du var yngre, og som kan gjøre mye for din attraktivitet i dagens dating markedet.

Den beste ego byggmester er å lage en liste over dine sterke sider. Du vil bli overrasket over hvor lang den listen er! Deretter gjennom listen og tenke på folk som ville sette pris de sterke. Her er listen over en kvinne som ikke har jobbet i lang tid utenfor hjemmet, men har vært et fellesskap aktivist:

 • Jeg bygge sterke og varige vennskap.
 • Jeg har respekt for folk jeg har jobbet for og av folk som har jobbet for meg.
 • Jeg har reist barn jeg kan være stolt av.
 • Jeg tror jeg er ugudelig morsom. Jeg pleier å sprekke opp folk.
 • Jeg spiller piano svært godt, og jeg vet mye om musikk.
 • Jeg er fleksibel, lite vedlikehold, og lett å komme overens med.
 • Jeg er en sterk svømmer.
 • Jeg har tenkt flotte ferier.
 • Jeg kan gjøre en dollar går langt.
 • Jeg er en veldedig, medfølende person.

Betyr ikke dette høres ut som noen ganske få mennesker ville respektere og liker å vite? Gjør din liste over nåværende styrke og du vil sannsynligvis imponere deg selv! Du vil sikkert føle seg bedre om å sette deg inn i dating-modus, og listen vil også gi deg enda mer retning om hva slags person er sannsynlig å sette pris på disse styrkene og ønsker å kjenne deg bedre.

Etter 50 år, har du nye ting å skryte av. Kvaliteter du tok for gitt er et knapt gode, og er plutselig nominert til din liste styrker. Å være økonomisk løsemiddel kan være attraktiv, selv om du ikke er rik.

Generell helse eller en god jobb kan ikke være prangende, men de er fortsatt ting folk er tiltrukket av. Og det virkelig er en styrke å ha et godt syn som du blir eldre.

Selv det faktum at barna er økonomisk uavhengig, eller at den utvidede familien har ingen drama kan kvalifisere som noe verdt å forfølge hvis noen har kommet ut av en situasjon der familiedrama drept forholdet. Se hvor mange av disse gjelder for deg:

 • Jeg kjører godt og trygt, dag eller natt.
 • Jeg har en god pensjonsordning og ta vare på meg selv økonomisk.
 • Jeg har gode venner og et aktivt sosialt liv.
 • Jeg er i god helse.
 • Jeg deltar i aktiv idrett.
 • Jeg kan ha samleie (selv om jeg trenger smøremiddel eller en erektil narkotika).
 • Jeg har muligheten, penger og ønske om å reise.
 • Jeg har et fint sted å leve.
 • Jeg har barn som ikke er i trøbbel, og er hyggelige, støttende mennesker.
 • Jeg har ikke store gjeld.
 • Jeg har hatt et lykkelig liv og har en optimistisk holdning.

Før du avviser noen raskt, lage en liste over hans eller hennes sterke sider. Denne øvelsen kan stoppe deg fra å gjøre for hissig en avgjørelse.