En enkel måte å telle elementer

December 4  by Eliza

Forrige uke var jeg jobber med et dokument som faktisk inneholdt en liste over filmer i mitt hjem videobibliotek. Hver filmtittel var på én linje, men så langt som Word var bekymret, hver var et enkelt avsnitt. (Med andre ord, hver filmtittel hadde en "hard return" på slutten.)

Jeg fikk til å lure på hvor mange filmer jeg har hatt i mitt bibliotek, så jeg brukte en prøvd-og-sann enkel måte å finne ut:

  1. Velge alle elementene. (I dette tilfellet valgte jeg alle filmtitler.)
  2. Vise kategorien Hjem på båndet.
  3. Klikk på Nummerering verktøy i Avsnitt-gruppen. Hvert element (film) er nummerert av Word.
  4. Trykk på høyre piltast på tastaturet. Word viser helt på slutten av listen der du nå kan se hvor mange elementer er på listen.
  5. Trykk Ctrl + Z for å angre nummereringen.

Det er det-rask og enkel, og du kan fortelle hvor mange elementer er i uansett gruppe av elementer du valgte i trinn 1.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (13332) gjelder for Microsoft Word 2007, 2010, og 2013.