En pålitelig Skil batteridrevet drill

March 4  by Eliza

Mye til min kones ergrelse, jeg har blitt bitt av den Oppussing bug. Det er så mange ting som må gjøres, så mange flere ting å bli revet ut og gjort bedre! Jeg har hatt en rekke prosjekter som venter på det rette verktøyet for en stund nå-jeg hadde ingen variabel hastighet drill. Nå, med hjelp av Skil oppladbar drill / driver, disse jobbene har blitt gjort. Hyller har blitt hengt, dører skiftes ut og reparert, og mang en løs skrue satt riktig, og noen flere oppføringer på min To-Do liste er blitt skrapet av.

Skil er et velkjent selskap med et bredt utvalg av flotte produkter for både profesjonelle og helgen kriger. De har et godt rykte, og deres produkter er generelt rimelig. Boret jeg brukte var den 12V Max Lithium Ion Cordless Drill / Driver, modell 2414 (enkelte modeller har samme navn). Den har 15 hastigheter, et høyt dreiemoment / high-speed bryter, og en variabel hastighet trigger. Nesten hele greia er gummiert og jeg brukte baksiden på ett punkt for noen lys klubbe arbeid på en dør. (Jeg vil ikke foreslå å bruke enheten som en klubbe regelmessig.)

(For mer informasjon om Skil-produkter kan du besøke deres hjemmeside på http://www.skiltools.com.)

Etter at alle strøjobber jeg gjorde, her er hva jeg tenkte:

  • Enkel bruk. Den Skil Max Lithium Cordless er veldig praktisk å bruke. Det er lett, rolig og behagelig til hånden. Den Gumming gjør det veldig lett å gripe slik at du kan holde boring stødig. Variabelt dreiemoment og hastighet er enkelt å gjøre og gjør arbeidet mye mer effektivt. Ved lave hastigheter, vil stasjonen Ratchet hvis det ikke kan snu litt, i stedet for å stikke eller brenne ut, så du må sørge for at hastigheten er satt høyt nok hvis du vil sakte, arbeid med høyt dreiemoment. Den selvspennende chuck er lett og behagelig å bruke, og den opplyste batterimåleren på baksiden gjør det enkelt å se hvor mye juice du har igjen.
  • Vedlikehold. Batterilevetiden er stor. I mitt første arbeidsøkt gjorde jeg en god del arbeid (sannsynligvis omtrent en time av selve arbeidet), og jeg trengte ikke å bytte batteriet (den bor- / skru leveres med to batterier og en lader). Batteriene lades ganske raskt, og bytter ut batteripakken er veldig enkelt.
  • Proffene. Kraften at denne tingen produserer har vært mer enn nok for alt jeg har kastet på den så langt, men jeg har ikke gjort noe tungt arbeid. Den bor- / skru er behagelig å håndtere og bruke, og kommer med en hendig bæreveske for oppbevaring eller transport alle delene.
  • Cons. Jeg kunne ikke finne noe å klage på med dette verktøyet. Det håndtert alt jeg prøvde og jeg elsket å bruke det.
  • Samlet erfaring. Dette er et flott verktøy. Den selges for under hundre dollar, jeg likte å bruke det, og det gjorde alt jeg trengte det til. For et elektroverktøy, jeg vet ikke hva annet jeg kunne spørre.

Merk: Du finner viktig informasjon om Tips.Net produktomtaler, se vår gjennomgang politikk.