En rask Finn-Neste

June 12  by Eliza

Du allerede vet hvordan de skal finne informasjon i et Excel-regneark ved hjelp av søking funksjoner innebygd i programmet. Bruke Finn verktøyet (trykk Ctrl + F) kan du søke etter nesten hva som helst i regnearket. Jeg finner meg selv bruker Finn ganske ofte i løpet av å redigere et regneark, spesielt hvis regnearket er ganske stor.

Det er én ting om Finn som plager meg, men. Jeg hater å ha Søk og erstatt dialogboksen blokk del av mitt regneark som jeg er stepping gjennom forekomster av en søkestreng. Ved å klikke på Søk etter neste fungerer bra, men så belastende dialogboksen er fortsatt blokkerer mitt syn.

For å overvinne dette, jeg vanligvis gjør følgende når jeg søker etter noe:

  1. Trykk Ctrl + F som normalt, konkretisere hva jeg vil søke etter og deretter leter etter den første forekomsten.
  2. Når den første forekomsten vises, jeg trykker på Esc-tasten (eller klikk på Avbryt). Søk og erstatt dialogboksen forsvinner.
  3. For å finne neste forekomst, jeg trykker Shift + F4.

Denne fremgangsmåten fungerer på samme måte som å klikke Finn Neste gjentatte ganger, og det er like raskt, men det blir kvitt den irriterende dialogboksen.

ExcelTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset (3426) gjelder for Microsoft Excel 2007, 2010, og 2013. Du kan finne en versjon av dette tipset for den eldre menygrensesnittet av Excel her: Et raskt finne-Neste.