Få de Lange, vakre negler Du Vil

October 18  by Eliza

Jeg er forbannet med virkelig halt negler. Jeg tror jeg får det fra min mor, men neglene mine er helt ubrukelig for å se pen i det hele tatt. Stedet for å vokse rett neglene mine slags blusse ut som de vokser lenger og er egentlig bare meningsløst for noen form for skjønnhet uttalelse. På toppen av at mine negler bryte enkelt og er ikke veldig sunt generelt, men jeg ønsker fortsatt å ha lange, vakre negler. Er det mulig med slike lamme negler som min egen? Så lenge du holder sunne negler neglene kan alltid være vakker!

En av de første tingene å huske på er selve formen på neglene og holde seg innenfor disse grensene. Med neglene mine, kan jeg egentlig ikke vokse dem ut lenge fordi de bare ikke ser attraktive lang, så min ser best holdt på kortsiden. Noen mennesker har store negler og kan trekke av lange negler uten en tanke.

Når du er klar over de begrensninger som følger av din naturlige negl form, så må du fokusere på å styrke neglene. Dette kan gjøres enkelt med styrke klare polerer (disse produktene alltid annonsere sine styrking kvaliteter og kan lett bli funnet i noen neglelakk merke). En av de produktene jeg har funnet som hjelper faktisk er polsk som også inneholder hest hov Kraft!

Bortsett fra spesielle klare polish, det er andre måter å bygge opp og vedlikeholde neglene og vakre negler (de som er naturlig uansett) kan bare kommer med riktig pleie. Også noe annet å huske er å holde neglene på den kortere enden til de er sterke nok til å holde ut når de er lengre. Hold neglene trimmet den formen du ønsker, vanligvis kurvet med de hvite halvmåner på bunnen av neglene. Hold neglebåndene presset ned, og hvis du virkelig vil ha sunne negler, kan du bruke klarlakk for å styrke polsk for å opprettholde hardhet. Fukte hendene ofte og holde dem glatt og også drikke rikelig med vann for å holde deg hydrert. Mye av neglepleie kommer med bare bare å ta vare på kroppen din uansett.

Når du har sunne og vakre negler, kan du seile rett på i lange, vakre og sunne negler. Hvis neglene er sunt så bør du ha noe problem å ha dem lenge, og du kan ha din egen sexy negler som er helt naturlig!