Fil hundens Nails

January 6  by Eliza

Jeg har svake negler og så jeg pleier å holde dem klippet kort. Jeg har lagt merke til når jeg kuttet neglene mine, jeg har alltid å følge den opp med innlevering, og noen ganger jeg også kutte dem for kort, noe som resulterer i noen sensitiv hud for en stund. Når det kommer ned til din canine negler, situasjonene er ganske lik. Når grooming hunden din, du ønsker å sende inn sine negler i stedet for å kutte dem, og årsakene er ganske lik hvorfor du gjør hva du gjør med dine egne negler.

Jeg har ikke alltid liker å kutte mine egne negler, og det er enda mindre morsomt når du klipper neglene på noen (eller noe) annet. Når du må klippe hundens negler, er du på en klar ulempe. Du kan ikke føle hva hunden føler seg (selvsagt), og slik at du aldri helt vet når du har kuttet for mye. Dette kan resultere i en gretten hund, en dram eller to rettet mot deg, skarpe og taggete negler, og enda noen blodige poter. Hvordan kan du forhindre slike uheldige omstendigheter? Trikset kommer i hvordan du behandler hundens negler.

Hvis du filen hundens negler kortere, gir det samme resultat som når du spikeren dine egne negler kortere. Kanten er jevnere, prosessen nesten smertefri, og det er ikke noen ekstra skritt involvert. (Vanligvis når du klipper neglene, må du sende dem glatte uansett). Ved innlevering, i stedet for skjæring, hundens negler, vil du lykkes i sparsom hunden din et stort potensial smerte, og du vil spare deg mye potensiell frustrasjon. Dette er en vinn-vinn-situasjon.

Når det gjelder tid til å stelle hundens poter, ikke gå for Clippers-go for filen! Filen er raskere, enklere, og definitivt mye mer behagelig. Hvis du filen, heller enn å klippe hundens negler, vil du nyte en gladere hund, og kanskje til og med en lykkeligere deg!