Fjerne Forvirring når du bruker autokorrektur

January 12  by Eliza

Jeg finner Autokorrektur-funksjonen meget nyttig og har lagt store ord og setninger for å gjøre det enklere for meg å skrive mine forretningsbrev. Dette har ført til noen morsomme situasjoner. En av mine ansatte var å skrive et nyhetsbrev for hans baseball team. Han brukte ordet "bat" og "flaggermus" en rekke ganger. Min virksomhet er batterier, og disse er forkortelser som jeg satt opp til autokorrektur til "batteri" og "batterier". Når han skrev ut nyhetsbrev, hadde han ingen anelse om hvor alle disse ordene hadde kommet fra. Jeg har noen andre ord som "alternativer" som setter inn omtrent en halv side med tekst. Skrive mine initialer inserts "hilsen", tre blanke linjer, og deretter mitt fulle navn og tittel.

For å unngå forvirring når du bruker autokorrektur (slik som min ansatt opplevde), jeg nå legge til en stjerne til slutten av Autokorrektur søkeord. Dermed bruker jeg "bat *" og "flaggermus *" i stedet for "bat" og "flaggermus." Med ingen stjerne, jeg bare få ord som det er skrevet. Stjernen utløser bruk av Autokorrektur-funksjonen, og setter inn den fullstendige teksten.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (887) gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finne en versjon av dette tipset for Båndet av Word (Word 2007 og senere) her: Fjerne Forvirring når du bruker autokorrektur.