Fjerne vin flekker fra Tile Benkeplater

June 25  by Eliza

Den første middagen partiet jeg noen gang vert på huset mitt var en stor suksess; Vi hadde en god samtale og en deilig middag. Etter måltidet vi gikk inn på kjøkkenet og satte seg rundt på øya som vi hadde en flaske vin med våre ørkener, ble natt går perfekt før noen meldte seg over et glass og jeg hadde vin over min flis countertop. Min venn beklaget igjen og igjen, men jeg var ikke bekymret for det, jeg visste nøyaktig hvordan jeg skulle få flekken ut.

Fjerne flekken begynner med den første rydde opp når sølet først skjer. Med varmt såpevann stopper syre i vinen fra å gjøre unødvendig skade på flisene. Skyll området etter. Når du gjør dette kan du la flekken og komme tilbake senere, jeg ventet til min gjest igjen å prøve å fjerne flekken. Når du er klar til å gi det fullt fokus på flekken her er hva du trenger å gjøre.

  1. Bland en kopp vann med 1/2 kopp Hydrogenperoksid og litt oppvaskmiddel i en sprayflaske. Teste et lite område av din flislegging, eller en ekstra brikke du kan ha til å sørge for at fargen vil ikke bli ødelagt av løsningen.
  2. Spray væske direkte på det berørte området, helt dekker flekken. Nå er det på tide å la det sitte. Finne noe å gjøre for å fylle tiden slik at du ikke vil skylle det for tidlig, tok jeg denne gangen å gjøre retter fra middag og fullføre noen andre rydde opp.
  3. Etter la løsningen trenge flekken i ca en time eller så jeg slettet alle blandingen av fliser og skylt dem med en ren, fuktig klut. Flekken var nesten borte, men en lett misfarging forble. En annen anvendelse av renere igjen å sitte i ca en halv time og tok resten av vinen ut.

Noen ganger får en vin flekken ut av fugemasse kan være litt vanskeligere. På hvit fugemasse et blekemiddel penn fungerer veldig bra, men dette kan misfarge en mørkere farget fugemasse, på disse kan du bruke samme løsning som du gjorde på flisene. Dette kan ta en liten albue fett, men med litt skrubbing bør du være i stand til å få det ut. Når vennene mine kom tilbake til huset mitt et par dager senere var de overrasket over at det var ingen tegn til flekken hvor som helst. Når du har et spill som truer med å sette flekker på fliser, hvis du rydde opp så mye du kan før flekkene satt i sjansen for at du får flekken helt ut er det mye høyere. Holde ro og være tålmodig, la løsningen gjøre jobben for deg. På din neste fest kan du slappe av og nyte selskapet av dine venner å vite at hvis det er et spill flekken ikke vil være der for alltid.