For eldre: Bruke eBays Om meg Page for Building fellesskap og Salg

November 10  by Eliza

eBay er mer enn bare et nettsted for kjøp og salg av ting. eBay er om folk forbinder med folk. Og en nøkkel (og gratis!) Måte å gjøre eBay din online hjem er å skape en om meg siden.

Den om meg siden er i utgangspunktet en personlig webside, og tusenvis av eBay medlemmer har skapt dem. Om meg siden gjør at du kan tilpasse deg selv som en budgiver til selgere - og som en bedrift til potensielle budgivere. Selgere vanligvis liker å vite om sine budgivere for å bygge tillit i sine handelspartnere. Blir din om meg siden også din om selger siden hvis du har en eBay butikk.

For eldre: Bruke eBays Om meg Page for Building fellesskap og Salg


Hvis du ikke har en om meg siden, plan for og sette opp en umiddelbart. Du er om meg siden trenger ikke å være et kunstverk; bare få noe opp der for å fortelle resten av samfunnet som du er. Du kan alltid gå tilbake senere og redesign det.

Når du planlegger din om meg siden, sette noen trodde på den informasjonen du vil dele, inkludert

  • Hvem du er og hvor du bor.
  • Dine hobbyer. Hvis du samler ting, her er der for å la verden få vite.
  • Enten du kjører din eBay virksomhet på heltid eller deltid, og om du har en annen karriere.
  • Den type varer som bedriften din dreier seg om. Fremme det her; fortelle leseren hvorfor dine varer og tjenester er de beste!
  • Din siste tilbakemeldinger og en liste over dine nåværende auksjoner.

Når du begynner å selge på eBay, Om meg siden er et viktig salgsverktøy - så ta litt tid når du oppretter siden din. En godt gjennomtenkt om meg siden forbedrer salget fordi folk som kommer over auksjonene dine og sjekke ut Om meg siden kan fortelle at du er seriøs om eBay aktiviteter.