Grunnleggende Bird Care

November 7  by Eliza

Fugler er svært interessante dyr. Hver og en har forskjellige personligheter og krever ulike mengder av oppmerksomhet fra deg. Min fugl elsker å bli holdt og kost med, og han har en veldig lys og sprudlende personlighet.

Fugler som rutiner, så det er viktig for deg å utvikle en rutine som fungerer for deg. Holder fuglen når du våkner opp om morgenen eller når du kommer hjem fra jobb er en god rutine vane for fuglen. Dekk fuglen hver kveld med en mørk klut slik at fuglen har litt privatliv. Gjør det til en vane å ta kluten av og sette den på samme tid hver morgen og kveld. Jeg pleier å sette den mørke klut over min fugl bur om sju eller 20:00. Noen fugler, som min, vil gi deg beskjed når de er klar til å sove. Min fugl blir veldig høyt og begynner å kvitre veldig høyt, men roer ned når dekselet er over buret sitt.

Fuglen bør ha god plass inni buret sitt. Gi buret med mange forskjellige typer leker for fuglen å spille med. I min fugle bur, har jeg en sving og et par treleker. En er veldig fargerik med en bjelle på slutten. Dette er hans favoritt! Gi din fuglen bur med mange perches for kjæledyret ditt til å sitte eller klatre på. Jeg har to abbor for min fugl, både på ulike nivåer inne i buret. Jeg har også en stige for min fugl inni buret sitt. Fugler liker å abbor så høyt som de kan få, og min fugl sover vanligvis eller sitter på toppen av stigen (det er det høyeste punktet inne i buret).

Du bør ha rikelig med frø for fuglen å spise i en matskål. Gi dem biter av frukt og grønnsaker på anledningen til å gi dem et sunt kosthold. Min fugl elsker å spise grønnsaker, men ikke liker frukt veldig mye. Ikke noen gang mate fugl sjokolade eller avokado. Disse er svært giftige for din fugl!

I min erfaring, fugler lage flotte dyr. De krever mer av din oppmerksomhet enn en katt eller hund, men de er veldig morsomme og intelligente dyr. Fugler leve en svært lang tid; gruven vil leve omtrent 20 år. Ha det gøy med din fugl og sørg for å ta godt vare på den! Du vil finne at disse fjærkledde venner gjør gode følgesvenner.