Hjelp Offline Files

April 30  by Eliza

Hvis du er i et nettverk og har tilgang til nettverk filer, kan du finne det nyttig å sette opp noen filer for frakoblet bruk. Å bruke filer offline betyr at du kan få tilgang til dem selv om du ikke er koblet til nettverket. Du kan gjøre endringer offline, og når du er i stand til å bli med i nettverket, synkroniserer Windows automatisk endret fil med en på nettverket.

Det er mulig, selvfølgelig, at selv om du ikke kan komme til en fil på nettverket noen andre kan redigere filen du har merket som offline. Hvis det skjer, så når du bli med i nettverket, den endrede nettverk filen blir automatisk synkronisert med filen.

Selvfølgelig, det er det tredje tilfellet hvor du redigerer en frakoblet fil mens en annen person redigerer nettverk fil. I dette tilfellet, når du bli med i nettverket Windows gjenkjenner at filene ikke kan synkroniseres og spør hvilken som det er å bruke.

For å gjøre en fil tilgjengelig i frakoblet modus, må du være på nett og i stand til å få til den ønskede filen. Høyreklikk på filen og velg "Alltid tilgjengelig i frakoblet modus" fra kontekstmenyen. Dette fører til at nettverket filen som skal kopieres til ditt lokale system i en mappe treet under harddisken er "Windows" -mappen. Nå bør du mister nettverkstilkoblingen, kan du fortsatt jobbe med det lokal fil.

Hvis det viser seg at du egentlig ikke vil at filen skal være tilgjengelig i frakoblet modus, igjen høyreklikk nettverket filen og fjerne haken som ble lagt til "Alltid tilgjengelig i frakoblet modus" Kontekst menyvalget.

Å arbeide på frakoblet fil, klikker du på Start-knappen, skriv "offline files" (uten anførselstegn), og trykk på Enter. Windows viser Offline Files dialogboksen med kategorien Generelt synlig. (Se figur 1)

Hjelp Offline Files

Figur 1. Navigere til offline-fil.

Å faktisk jobbe med frakoblede filer, klikker du vise dine frakoblede filer. Du kan deretter navigere til dine frakoblede filer og jobbe med dem.

Hvis du er på nettverket mens du redigerer din frakoblet fil, når du avslutter redaktøren nettverks kopien blir automatisk oppdatert. Hvis noen redigerer nettverket filen og du er koblet til nettverket, så din offline kopi oppdateres automatisk slik at filene synkronisert.

Hvis, derimot, er du koblet fra nettverket og arbeider på din fil mens du er frakoblet, kan du bruke Sync Center for å synkronisere filer.

Dette tipset (13064) gjelder for Windows 7.