Høyre Klær Stil for den rette anledningen

May 28  by Eliza

Jeg cringe ved delen i filmen Legally Blond hvor Elle traver opp til festen og kommer i kledd som en Playboy Bunny når egentlig er det bare en vanlig fest. Folk snicker, punkt, sladder, og Vivian spyr selv hennes champagne. Det var intet mindre enn katastrofe. Elle snau bunny utstyr var mest definitivt ikke riktig klesstil for denne anledningen. Forhåpentligvis ingen i den virkelige verden gjør fashion faux pas på at stor av en skala, men noen ganger tyde hva som er passende eller forventet er stressende og sinn boggling. Hva du skal ha ?!

Det er noen dager når jeg står foran skapet mitt og bare stirre på det jeg har. Noen dager ingenting ser bra ut. Noen dager jeg bare ikke liker det jeg har, så jeg står der i min pyjamas mens klokken tikker unna som jeg prøve og finne ut hva de skal skli på. Det er det verste når jeg skal ut et sted i tillegg til butikken eller på kontoret. Noen ganger krever en spesiell type kjole, enten det er en dato, en konsert, et intervju eller en fest.

Den første regelen jeg har når jeg har en klær mental sperre er å kle på dressier side hvis jeg ikke er sikker på hvilken vei å svinge. Jeg vil alltid heller være litt overdressed enn underdressed og ærlig, jeg vanligvis kle seg mer hele tiden. Jeg er vant til å være den mest kledd opp person i de fleste situasjoner. Det er alltid bedre å være iført et skjørt når de fleste har på seg slacks og sportsjakker enn å være sports dine lørdag jeans.

Hvis du henger ut med venner, bør det ikke være for vanskelig å finne ut av standard for hendelsen fordi, vel, de er dine venner, så du bør være i stand til å be eller bare finne ut av det. For andre arrangementer, men som julebord, symfoni, eller en skolekonsert, kan gjetting være litt sketchy. For et arbeid parti, bør du være i stand til å bedømme kjole fra atmosfæren på kontoret, åstedet for hendelsen, type selskap, eller hvis du er heldig, en spesifikasjon på invitasjonen.

For arrangementer som symfoni eller et spill, har kleskode falt litt de siste årene. Jeg liker fortsatt å kle seg for å delta på et Broadway-show eller gå et sted hvor ytelsen er profesjonell og jeg vanligvis ikke ser ut av sted. Imidlertid er mer casual klær blir mer og mer akseptabelt. Står jeg ved fortsatt regelen om at det er alltid bedre å være overdressed enn underdressed.

Å velge den rette stilen for den rette anledningen kan være ganske ildprøve. Det kan være overveldende, og selv nedslående til tider. Jeg foreslår at du adoptere min regel som din egen: alltid kle seg litt mer. På den måten du har opprettet et sikkerhetsnett for deg selv. Hvis du ikke kan føle det ut godt nok til å gjøre en nøyaktig samtale, kle den opp! Hurra for ingen flere stående-i-front-of-the-closet stupors!