Hva er Cocoa Butter Oil?

April 20  by Eliza

Kakaosmør oljen kommer fra kakaobønner anlegget, også kjent som Theobroma cacao. Kakaobønnene må tåle en rekke bearbeidingsmetoder før det blir olje. Så snart den er trukket ut, kan oljen bli brukt i et bredt spekter av produkter som spenner fra mat til hudpleie. Kakaosmør olje har også blitt sagt å ha nok av helsemessige fordeler.

Hogstmaskiner fra Asia, Afrika og Sør-Amerika samle kakaobønner for å forberede dem for produksjon. Kakaobønnen kommer fra kakaotreet finnes i mange deler av verden, inkludert Afrika, Sør-Amerika og Asia, og selve treet vokser så høyt som 50 fot (ca 15 meter). Bønnene er hentet fra kakao pods og deretter tørket i solen før forsendelse til planter. Kakaosmøret produsenter først inspisere og rense bønner fra noe rusk før steking på høy temperatur, slik at skjellene kan enkelt fjernes i en prosess som kalles renske. Venstre bak er tørr-stekt ødelagte biter av bønner som kalles kakao nibs.

For å få smøret fra kakao nibs, flere flere trinn nødvendig. Nibs er vanligvis deretter knust til et lim som kalles sjokolade brennevin. Ved hjelp av hydrauliske presser, blir væsken presset for å trekke ut kakaosmør, noe som etterlater kaker av kakaopulver. Kakaosmøret vises som gul, smør-farget væske ved romtemperatur, noe som lett kan gjøres om til et fast stoff ved avkjøling. Den ekstraherte gul kakaosmør er faktisk en vegetabilsk fett som lukter og smaker som sjokolade i sin opprinnelige, uraffinert skjema. Kakaosmør produserer en sterk sjokolade aroma, så produsentene kan sette oljen gjennom en raffinering og deodorizing prosess for å minimere duft.

Det er mange bruksområder for kakaosmør olje, både i hverdagen og medisinsk bruk. Det kan også bli funnet som en ingrediens i massasjeoljer, kremer, lotion og annen kosmetikk siden den beskytter huden mot mange naturlige elementer. Også kjent som theobroma olje, er denne oljen ofte brukt som en hud fuktighetskrem, som vanligvis flaske og selges i de fleste butikker og apotek. Kakaosmør olje også helbreder velig strekkmerker og hindrer nye fra forming under svangerskapet, og er også brukt i stikkpiller og mange aktuelle salver siden det er så naturlig og mild.

Kakaosmør olje også skryte antioksidant og foryngende egenskaper. Den inneholder vitamin E, som sies å redusere tegn på aldring og holde huden frisk. Som en spiselig ingrediens, er kakaosmør olje ofte inkludert i sjokolade, desserter og annet snacks. I tillegg til å hydratisere huden, oljevelig bidrar til immunsystemet og reduserer stress.

  • Kakaosmør kan anvendes for å fukte og beskytte huden.
  • Kakaosmør olje kan brukes til å redusere synligheten av strekkmerker.
  • Kakaosmør olje er fuktighetsgivende og foryngende.
  • Før forsendelse bønner er hentet fra pod og venstre for å tørke ut i solen.