Hva er de forskjellige typene av Vegetarian Dessert?

November 19  by Eliza

Heldigvis for vegetarianere, de fleste desserter allerede er egnet for sine dietter. Iskrem, kake, kake, cookies, og de fleste søte bakverk er laget uten bruk av kjøtt, fjærfe eller fisk. Disse rettene er laget primært med mel, egg, melk, sukker, frukt og godteri, som alle er akseptabelt innenfor rammen av et vegetarisk kosthold. Derfor er ganske lett å komme med vegetarisk dessert.

De eneste desserter som vegetarianere vanligvis har til å være skeptisk til er de laget med gelatin. Gelatin, som brukes til å lage Jell-O® og andre desserter, er laget av bein, sener, og huden av dyr. Av denne grunn er gelatin ikke egnet for vegetarianere. Det finnes en rekke vegetabilske produkter som kan brukes til å erstatte gelatin. Agar-agar, for eksempel, er et produkt fremstilt av tang som kan brukes som en erstatning for gelatin.

Gelatin er også noen ganger brukt som fortykningsmiddel i meieriprodukter som rømme. Selv rømme laget uten gelatin er akseptabelt for forbruk av vegetarianere, er rømme tyknet med gelatin ikke. Noen bakevarer som kaker og paier ringe for rømme; Derfor, for disse behandles til å bli laget på en måte som er egnet for vegetarianere, må de gjøres med rømme som ikke inneholder noen gelatin.

Mange tradisjonelle oppskrifter på pai skorpe samtale for smult, som er gjengitt animalsk fett. Ethvert produkt laget med smult er ikke egnet for vegetarianere. For å gjøre en kake som en vegetarianer dessert, må oppskriftene endres slik at de er laget uten denne ingrediensen. Som smult er mindre vanlig enn det pleide å være, er dette vanligvis ikke vanskelig for alle som prøver å bake en kake for en vegetarisk dessert.

Det er viktig å merke seg at mange desserter som er egnet for vegetarianere er ikke egnet for veganere. Dette er fordi veganere er begrenset til matvarer laget uten noen form for dyr produkter, inkludert meieri. Noen veganere selv avstå fra å konsumere honning som det er et produkt som kommer fra bier. Mens iskrem og sjokoladekake laget med meieriprodukter er bare bra for vegetarianere å spise, kan de ikke brukes av veganere.

Det er en slags vegetarisk dessert som er også nesten alltid egnet for veganere. Dette dessert er sorbet. Sorbet er vanligvis laget rett og slett med frukt, sukker og vann. Dette vegetarianer dessert er helt fri for enhver form for animalske produkt som betyr at det kan også betraktes som en vegansk dessert.

  • Noen bakevarer som inneholder rømme kan inneholde gelatin.
  • Agar er en god erstatning for gelatin, som er laget med animalske produkter.
  • Kokosmelk, som kan brukes i vegetariske desserter, er et alternativ til kumelk.
  • Mange tradisjonelle pai skorpe oppskrifter ringe for smult, en feit uegnet for vegetarianere.
  • Kokos kan brukes i vegetar-vennlig desserter.
  • Sjokolade er et populært ørken som er laget uten animalske biprodukter.