Hva er den billigste Pet?

December 8  by Eliza

Alle vokser opp jeg ønsket et kjæledyr. Jeg ville ha en kanin, en hamster, en fisk, og når følelsen spesielt ambisiøs, ønsket jeg en hest eller en hund. Jeg har aldri mottatt noen av disse kjæledyr til jul, til bursdagen min, eller for noen annen anledning. Mine foreldre sa at mine besteforeldres puddel måtte mette kjæledyret mitt yen. Historien blir, jeg har aldri fått kjæledyret mitt. Så, for de av dere som er valgkamp for et kjæledyr eller for de av dere på et budsjett, kan du prøve på jakt etter en billig kjæledyr. Så hva er den billigste kjæledyr?

Så hvis du ønsker å ha et kjæledyr, men du er på et begrenset budsjett, gjør en fugl et godt valg. Fugler i bur, slik som parakitter og Kanariøyene, ikke spise mye, og du kan kjøpe fugl frø i bulk for svært lite. Hamstere er også på den billige enden og bevise ganske spennende for barn. Med både hamstere og fugler, må du kjøpe containere og noen innledende forsyninger. Etter den innledende investeringen vil du være godt rustet for kjæledyret ditt, og vil ha en svært lav vedlikehold kostnader.

En annen billig pet er en fisk. Nå, eksotisk fisk sannsynligvis ikke er for billig, men den klassiske gullfisk eller andre billig fisk er en fin måte å gå. Det er billig å kjøpe, billig å vedlikeholde, billig rundt. Risikoen med fisken, er imidlertid at dødeligheten har en tendens til å være høyere enn andre dyr, så hold det i tankene. Hvis du leter etter en kosete kjæledyr, så billig rack er feil sted å lete fordi noen kjæledyr som er spesielt kosete ikke vil være altfor billig. For lengselen kan du ha for et kjæledyr, kan billig kan være veien å gå for deg og forhåpentligvis disse ideene vil hjelpe deg ut!