Hva er en afrikansk Civet?

July 15  by Eliza

Civettictis civetta, eller afrikansk civet, er en hovedsakelig nattdyr, altetende pattedyr i Viverridae familien. Afrikanske civets bebo sørlige og sentrale Afrika, lever hovedsakelig nær permanente vannmasser og blant det høye gresset og kratt av skoger og savanner. De er ensomme skapninger, bortsett fra under parring. Civets kommunisere gjennom ulike samtaler, duft merking, og forlater møkk hauger. Krypskyting, avskoging, og bruk i tradisjonell medisin og i parfymeindustrien har drastisk redusert civet befolkningen.

De seks underarter av afrikansk civet, som er nært knyttet til Mongoose, tilbringe dagen med å sove i det høye, tykke gresset på sørlige og sentrale afrikanske skog og savanne regioner. De er mest aktive like før solnedgang til midnatt, og kan sees i åpne områder i løpet av denne tiden. Små pattedyr, egg, kadaver, tusenbein, slanger og planter gjør opp mesteparten av det afrikanske civet kosthold.

Den fullvoksen afrikanske civet er lang og tettvokst, mellom 41-70 inches (104 til 177,8 cm) lang, inkludert dens 17-24 tommer (43-61 centimeter) hale, og veier 26-33 pounds (12-15 kilo). Det bærer en vaskebjørn-lignende maske, som strekker seg over de små, sorte øyne og ned en spiss snute. Kroppen er dekket med en dobbel lag med brun-spotted, sølv, eller krem ​​pels og to svarte striper rundt halsen. En kort bust strekker seg nedover på baksiden langs ryggraden til halen. Manen blir oppreist når dyret er skremt, noe som gjør den afrikanske civet virke større enn den faktisk er.

Afrikanske civets bor i Vest-Afrika rasen året rundt. De i det sentrale og sørlige Afrika rasen i den varme årstid, eller fra mars til januar, da insektpopulasjoner øke. Mannlige og kvinnelige civets kjønnsmoden ved ca syv måneder. De fleste kvinner har to eller tre kull hvert år, og kan produsere opp til fire unger i hvert kull. Kvinnelige civets med valper gjøre sine reir i underjordiske hull igjen av andre dyr.

Etter en svangerskapsperiode på 60-70 dager, er afrikanske civet valper født med myke, mørke pels og lys merking. De kan krype ved fødselen, og etter fem dager gamle er i stand til å gå. Mødre amme valpene for omtrent seks uker. De kommer fra reiret 18 dager etter fødselen. Valpene begynner å fange små byttedyr etter åtte uker, selv om moren bringer dem mesteparten av sin fast føde før de perfeksjonere sine jakt evner.

Territorium er preget av excreting en musky duft gjennom perineal kjertelen og inn på steiner eller andre gjenstander. Å tiltrekke seg en make, afrikanske civets forlate hauger av møkk parfymert med sekret fra analkjertlene. Disse dyrene kan vocalize å kommunisere med andre civets eller ring for en kompis. Den vanligste vokalisering er en "ha, ha, ha" lyd, selv om de er i stand til growling, skriking, og hoste-spytter.

African civet pels brukes i noen tradisjonell afrikansk folkemedisinen. Krypskyttere ofte jakte civet å gi pels til dette markedet. Avskoging av civet habitat og krypskyting har dramatisk redusert bestanden av disse dyrene i naturen, men. I det siste, spesielt før advent av syntetisk musk duft, ble den afrikanske civet sin perineum kjertler uttrykt for bruk i noen parfyme formuleringer; denne praksisen fortsatt skjer i dag, selv om mye sjeldnere.

  • Afrikanske civets bor i Vest-Afrika rasen året rundt.
  • Avskoging har drastisk redusert den afrikanske Civit befolkningen.