Hva er en amerikansk Robin?

February 21  by Eliza

En amerikansk robin er en sangfugl som tilhører en gruppe fugler som er kjent som trost, og er den største av gruppen i Nord-Amerika. Arten er en av de mest utbredt i Nord-Amerika, som finnes i hver tilstand, så vel som Canada og Mexico. Den amerikanske robin ofte symboliserer den kommende våren, så det er en av de første artene mange ser etter vinteren, selv om mange kanskje ikke migrere hele tatt.

Identifisere den amerikanske robin er vanligvis en svært enkel oppgave. Fuglen har en særegen oransje bryst og en grå til mørk grå tilbake. Hodene er vanligvis mørk, men kvinner har en litt lysere nyanse av fargen på hodet. Fuglen er på størrelse med en kardinal. De har små, rette gule nebb, egnet for deres rov og foraging livsstil.

Dietten av den amerikanske robin er variert, selv om de vanligvis foretrekker ulike typer insekter og ormer, men vil også spise bær og frukt når insekter er ikke tilgjengelig, for eksempel om vinteren. De er kjent som grunn fôrhøstere, ofte hopper eller hopper fra ett sted til et annet på jakt etter mat, noe som kan gjøre dem sårbare for rovdyr, spesielt de unge fuglene som kanskje ikke er så påpasselig som de mer modne fugler. I høst, da den amerikanske Robin diett fokuserer mer på bær, kan fuglene selv bli beruset på honeysuckle bær.

Trekkvaner av den amerikanske robin varierer avhengig av hvor fuglen liv. Noen kan migrere, men andre danne store grupper i vinter, og tilbringer mesteparten av tiden i trærne hvor de holder tett sammen og bruker svært lite energi, som både bær og insekter er vanskelig å finne i mange steder i de kaldeste tider av år.

Den kvinnelige amerikanske robin bygger velger plassering for sine reir, så bygger dem fra midten og ut til kantene. Robins vanligvis bygge sine reir i den nedre halvdelen av treet, like bak et lag av blader og på horisontale grener. Disse reir blir flettet sammen av ulike materialer, mest sannsynlig kvister, gress og til og med materialer mennesker kan etterlate. Egg er vanligvis 1.1 til 1.2 inches (2,8 til 3 cm) lange, og Robins vanligvis lå alt fra tre til fem.

Den unge amerikanske Robins modnes veldig fort, med inkubasjon i egget som varer ca to uker. De unge fuglene bo i reiret ca to uker etter at før de er i stand til å våge seg ut på egenhånd. Fuglene har en tøff tid å overleve, med kun 40 prosent av reir med hell produsere avkom og bare en fjerdedel av de fuglene som ikke gjør det, vil overleve til høsten.