Hva er en Barrow er Goldeneye?

April 7  by Eliza

Barrow er Goldeneye er en type duck felles for Canada, Grønland, Island og den nordlige USA. Normalt overvintrer i fjellområdene, denne anda tilbringer sin hekkesesongen rundt innsjøer hvor bestander av insektspisende fisk er små eller ikke-eksisterende. Det vitenskapelige navnet for Barrow goldeneye er Bucephala islandica.

En middels stor anda, Barrow er Goldeneye gjennomsnitt mellom 17 og 19 inches (43-48 cm) i lengde. Både ikke-avl mannlige og det kvinnelige utseende svært likt, med mørke brune hoder, grå rygg og vinger, hvite kister og buk og små trekantede regninger. Avl menn, derimot, har mørk lilla, nesten svart, hoder med en hvit halvmåne merking nær sine regninger. Ryggen og vingene er svart, med firkantede hvite tegninger på hver side og hvite sekundære fjær på vingene.

Selv om disse ender spiser fiskeegg, virvelløse dyr, og av og til vegetasjon og småfisk, i hekkesesongen deres primære matkilde er vannlevende insekter. Av denne grunn, har de en tendens til å unngå vannområder med mange insektspisende fisk, slik at de ikke har høy konkurranse for deres valgte matkilde. For å fange sitt bytte, dykker den Barrow goldeneye under vann fra overflaten posisjon. Noen ganger hele flokker dykke i kor.

A langlivede arter, maksimal alder noensinne spille for en Barrow goldeneye var 18 år. Kvinner modnes senere enn mange andre andearter i tillegg - vanligvis ikke begynner å avle til de når tre år. Parforhold er dannet etter et frieri prosess og blir oppløst etter at hunnen legger sine egg. Obligasjonene er imidlertid vanligvis tatt opp igjen i neste hekkesesongen.

Reir bygges vanligvis i tre hulrom og er foret med fjær. Hunner normalt vende tilbake til sine fødsels nettsider for å avle, og når en egnet hekke flekk blir funnet, vil ofte bruke samme hulrom år etter år. Normalt vil den kvinnelige lå seks til 12 egg og ruge dem selv. Fra tid til annen, vil hunnene legger eggene sine i andres reir, og disse eggene vil bli tatt hånd om av reiret eier. Når eggene klekkes, andungene er mobile etter to dager. Ung flygedyktige i åtte eller ni uker.

Selv om mor tar seg av hennes andungene før de flygedyktige, den unge trenger lite stell. Sterkt uavhengig, andungene er i stand til å finne mat på egenhånd. Alle andunger er gitt noen omsorgssvikt, imidlertid, og kvinner vil ta ansvaret for mer enn ett stamfisk når unge har funnet seg selv uten en mor.