Hva er en Bronseibis?

October 25  by Eliza

En Bronseibis er en mørk fugl som har en lang, buet nebb og lever hovedsakelig i kystområder og våtmarker. Det er kjent som Plegadis falcinellus i det vitenskapelige samfunn. Denne type fugl ofte kalles en snipefugl i Nord-Amerika, og det noen ganger kalles en vadefugl.

En voksen Bronseibis er vanligvis ca 20 til 25 inches (51-64 cm) høy, og dens vingespenn er ca 3 meter (92 cm) på tvers. Den har en oval kropp og en lang hals, lange ben og en lang, buet nebb. Den blanke ibis har en mørk, murstein rød hode, nakke og bryst, og dens rygg, vinger og hale er et skinnende, skinnende grønne. Nebbet og beina er mørk brun eller grå. Unge fugler som ikke har fullt modnet har lignende farge, men det er dempet.

Den blanke ibis bor i kystområder og våtmarker. Sin foretrukne habitat omfatter sumper, myrer og oversvømte områder i nærheten skogområder. Det kan finnes over hele verden i de varmere områdene av Europa, Asia, Afrika, Nord- og Sør-Amerika og Australia. I Nord-Amerika i løpet av sommermånedene, kan det bli funnet langs hele østkysten og langs deler av Gulf-kysten, et område som strekker seg fra Maine til Texas. I løpet av vinteren, kan fugle vandrer og bli funnet sør for South Carolina.

Den blanke ibis har en ekstremt variert kosthold. Den spiser et utvalg av mat, som for eksempel frø, insekter, kreps, små fisk, frosker, små slanger og ulike typer ormer. Gå sakte gjennom et område, til de Bronseibis jakter etter mat ved hjelp av sin lange nebb rote rundt i gjørma og undervannsplantevekst, følelse for mat. Det vanligvis vil jakte og fôr i små grupper med andre vadefugler.

Par av glossy ibises holde sammen og kompis i hekkesesongen. Arbeide sammen, den mannlige og kvinnelige bygge et tettvevd, rund reir. Reiret vanligvis er bygget i et lite tre, en busk eller av og på bakken i tett pensel. Ofte vil de Bronseibis bygge reir i et felles område med andre vannfugler, som hegre, samt andre ibises. Etter reiret er bygd, legger hunnen ibis 03:57 blågrønne egg.

Både mannlige og kvinnelige ibises ruge eggene i ca tre uker. Etter eggene klekkes, baby kyllinger er hjelpeløs for en stund. De er tatt vare på av begge foreldrene, som mate dem ved regurgitating mat for dem i nebbet. Etter ca en måned, kyllingene er i stand til å begynne å forlate redet. Av den tiden de er ca 2 måneder gamle, de unge ibises er i stand til å gå med sine foreldre til å jakte på mat og bli selvstendig.

  • De Bronseibis kan ofte bli funnet i våtmarksområder.