Hva er en Diamond Dove?

June 23  by Eliza

Diamant due, som er medlem av fugl familien Duer, er innfødt til Australia og deler av Indonesia. Den har en grå kropp med hvite diamant-formet merking på sine fjær og oransje ringer rundt øynene. En av de minste duer, den veier ca £ 1 (0,4 kg) og er ca 7-inches (17 cm) lang. Sex av diamant svale kan bestemmes ved sin farge og tykkelsen av dens øye ringer. Hanner har en sølvgrå farge, og de oransje ringer rundt øynene er mye tykkere enn hunnene, som har mer av en brunlig nyanse.

Diamant duen ble brakt til Europa tidlig på 1800-tallet. Siden da har fuglene blitt ganske populær og blir ofte solgt i mange kommersielle fuglebur. De vanligvis tilpasse godt til fangenskap og gjøre gode kjæledyr. De er enkle å ta vare på, og mange mennesker finner sine myke kurrer å være beroligende. I vill tilstand, kan diamant duer lever så lenge som 14 år. De vanligvis bor i nærheten av vann, fôring på maur og små frø.

Den mannlige diamant due er vanligvis ansvarlig for å initiere paring. Etter å finne et egnet sted å bygge et reir, begynner han å ringe til en kvinnelig tiltrer ham. Samtalen som signaliserer parring er ganske bestemt, og det høres ikke noe som andre due samtaler. Når en kvinne reagerer, paret begynne paringsritualet ved å bygge et intrikat reir laget av kvister og gress. En uvanlig del av parings prosedyren innebærer den mannlige due mate den kvinnelige due, mye i veien en mor due feeds hennes babyer.

Når parret, er diamant duer veldig viet som par. De kysser ved hjelp av en serie korte pecks rundt hode og nakke. I løpet av natten, kose de sammen mens du sover. Hvis en av dem forlater den neste, vil duen etterlatt ringe inntil fraværende due avkastning.

Når en kvinnelig diamant due legger sine egg, de inkuberes i ca 14 dager. Den mannlige og kvinnelige både ta delansvar for ruge plikter. Når spedbarn diamant duer første luke, har de ingen fjær og er helt hjelpeløs. Det tar vanligvis ca to uker for alle sine fjær for å komme inn. Etter det, er de som regel klar til å begynne å fly. I løpet av de første to ukene, er babyen fuglene matet av sine foreldre, og da de begynner beite for sin egen mat.