Hva er en Fregattfugler?

June 17  by Eliza

Den Fregattfugler har vanligvis svart fjærdrakt, en gaffelformet hale, og vanligvis veier ca 3 pounds (1,5 kg). Kvinnelige frigatebirds har vanligvis en hvit buk, mens mannlige frigatebirds vanligvis har en veldig lys rød hals sac. Til tross for sin lette vekt, kan vingen spredning av en Fregattfugler være i overkant av 6,5 meter (2 m). Lang fakturert og lang tailed med korte ben og svømmehud føtter, er det Fregattfugler klosset i bevegelse på bakken og kan ikke svømme, men er veldig grasiøs i flukt.

Faktisk frigatebirds er så grasiøs i flukt de er i stand til å forbli i luften i mer enn en uke mens landing bare for roosting eller avl. Ikke overraskende, de bruker deres utmerkede flying evne til å fange mat. For eksempel, frigatebirds fly og er i stand til å fange blekksprut, maneter, og flygefisk. Dessuten trenger de av og til stjeler fisken ut av munnen på måker eller pelikaner. I tillegg har de også spise unge sjøfugler som terner eller noddys.

Frigatebirds kan potensielt ha en 15- til 30-års levetid og blir ofte sett på en rekke områder. For eksempel har frigatebirds blitt sett i Karibien, vestlige Mexico, Ecuador, Brasil, Peru, og Florida. Observasjoner av disse fuglene har også forekommet på Ascension Island i den sørlige Atlanterhavet, jul Island i den sørlige Stillehavet, og i Galapagos-øyene.

Den Fregattfugler er et medlem av Fregatidae fugl familie. Innenfor Fregatidae familien, det er fem arter av frigatebirds. De er de flotte frigatebirds (Fregata magnificens) og de store frigatebirds (Fregata moll), de Ascension frigatebirds (Fregata aquila), Christmas Island frigatebirds (Fregata Andrewski), og de mindre frigatebirds (Fregata Ariel).

Uansett hvor de blir sett, frigatebirds typisk vil velge å hekke på steinete hyller eller i trær. Også, når det er tid for å avle, vil mannlige frigatebirds økning av sine rød hals sac med luft. Kvinnelige frigatebirds vil da legge merke til hannene og velge den mannlige de ønsker og land ved siden av ham. Som svar, sprer den mannlige sine vinger rundt den kvinnelige å beskytte henne fra andre mannlige frigatebirds.

Kvinnelige frigatebirds vanligvis bringe pinner til hekkeplass, mens hanner bygge reiret. Fra det punktet, frigatebirds er velig sesong monogamt mens de hekker colonially. Én eller kanskje to eggene er lagt under hver hekkesesongen. Både mannlige og kvinnelige feed Unghundtisper for de første tre månedene; Men i løpet av de åtte månedene etter det, bare mor mater Unghundtisper. Hannen forlater å finne en annen kvinnelig Fregattfugler kompis.

  • Frigatebirds lever av blekksprut.