Hva er en Goldfinch?

November 21  by Eliza

The Goldfinch er en liten fugl som finnes i hele USA og deler av Canada og Mexico. Denne fargerike lille finch er staten fugl i Iowa, New Jersey, og Washington, og er en vanlig besøkende på fuglebrett over hele USA. Den har en liten, konisk nebb, en svart cap, og en gul kropp med svarte og hvite vinger og hakk, svart og hvit halefjær. The Goldfinch oppnår en lengde på løpetid på fem inches (13 cm) og et vingespenn på mellom 8 og 9 inches (20 og 23 cm). Vanligvis bebor hager, felt og frukthager, er Goldfinch en omgjengelig fugl som liker å flokk.

Goldfinches kan sees hele året i mer tempererte deler av USA. I vintermånedene, vil Goldfinch migrere fra de kalde nordlige strøk til de sørlige statene og Mexico. Den mannlige Goldfinch idrett en lys gul kropp våren og sommeren i paringssesongen, og disse fjærene snu en kjedelig oliven farge når kaldt vær begynner. Disse fuglene molt alle sine fjær når du skifter farger med årstidene. Kvinnelige goldfinches vise denne samme kjedelig utseende året rundt og dona € ™ t har svart cap sett på menn.

The Goldfinch foretrekker tistel frø og vil også spise svart olje solsikkefrø. Å tiltrekke seg disse vennlige fugler til verftet, en fugl som mater med flere fôrings porter, eller en finch sokk fylt med tistel, anbefales. En finch sokk er en klut mesh bag som er lett for disse små fugler å klinke til. Så lenge deres favoritt frø er tilgjengelig, vil imidlertid disse finkene dra nytte av enhver type fugl mater, selv de som svinger frem og tilbake i vinden og avskrekke noen andre fugler.

Siden de er sosiale fugler, når man finch oppdager fugl mater eller finch sokk fylt med tistel, vil en gruppe følge. Disse fuglene er akrobatiske og kan ofte bli sett hengende opp ned mens de beiter. De også flokk etter fuglebrett og spise frø som har falt på bakken.

The Goldfinch er monogame, og en parret par vanligvis klekker en eller to klørne til 05:56 lyseblå egg per år. Mann goldfinches mate sine kamerater i løpet av de 10 til 12 dager mens inkubasjon finner sted, og deretter begge foreldrene mate hatchlings for de første ukene. De unge fuglene forlater reiret etter rundt to uker. Siden goldfinches spise frø, de formerer seg senere i sesongen enn de fleste andre fugler, når frøene er mer rikelig.

  • Den mannlige Goldfinch idrett en lys gul kropp i paringstiden om våren og sommeren.