Hva er en lomme Gopher?

November 12  by Eliza

Lommen gopher er en type gopher som generelt kan finnes i hele Nord-og Mellom-Amerika. Det antas å være rundt 35 arter av lommen gopher, alle tilhører familien Geomyidae. Disse dyrene vanligvis gjør sine hjem under bakken, og hulene sine kan ofte være ganske stor. Et individ dyr er ofte i stand til å bygge om 200 meter (182,8 meter) av tunneler i 12 måneders tid, og kan flytte opp til fire tonn (3,63 tonn) av jorden for å gjøre det. Den gjennomsnittlige lomme gopher vil forlate hauger av jord i munnen på sin hule tunneler, og siden de foretrekker den løs, fuktig jord av gårder, hager og plener, mange anser dem en plage. Avhengig av art, kan en lomme gopher varierer i vekt fra 7 gram til £ 1 (7,05 gram til 2,2 kilo), med menn som regel å være mye større enn hunnene.

Den gravende gnager kjent som en lomme gopher tar sitt navn fra sin karakteristiske ansikts poser. Disse posene kan normalt finnes på utsiden av gopher ansikt, på hver side av hodet. De begynner vanligvis ved sidene av munnen og kan komme til på baksiden av skulderområdet. Den gnager ansikts poser er vanligvis furry både innvendig og utvendig. Disse jordrotter vanligvis beredskapslager store mengder mat inni hulene sine, og disse ansikts poser hjelpe dyrene bære at maten tilbake til reiret.

Den gjennomsnittlige lomme gopher begynner avl i første våren etter sin fødsel. Noen arter hekker kun en gang i året på en bestemt tid av året, mens andre kan fortsette avl gjennom hele året og produsere flere kull. Blant dem som avler bare en gang i året, er ung vanligvis født på våren eller tidlig sommer. Hunner normalt bære ungene sine for ca 18 dager. Gjennomsnittlig kull inneholder 7:58 unge jordrotter, som vil forbli med sin mor i minst 40 dager.

Mens noen arter kan vokse ganske stor, vil den gjennomsnittlige lomme gopher nå en voksen lengde på 5,5 til 12 inches (13,9 til 30,5 centimeter), og vil veie mellom 4,2 og 12,4 gram (120-350 gram). De er vanligvis brunaktig i fargen, selv om pels farge vil ofte variere å blande inn med fargen på jord funnet i et dyrs habitat. Disse dyrene vanligvis ikke i hi, og vil som regel fortsette sine gravende aktiviteter gjennom hele vintersesongen. De vanligvis livnære på en diett av gress, røtter og blader, selv om de er kjent for fôring på dyrket grønnsaker og kan skade trær ved fôring på sine røtter.