Hva er en Opossum?

April 30  by Eliza

Opossums er nattaktive pungdyr pattedyr funnet i Nord-, Mellom- og Sør-Amerika. De er ikke aggressive; når konfrontert med fare, de fryse og spille død. Deres suksess i form av nisje overlevelse kan forklares med sine eksepsjonelt solid immunforsvar, deres vilje til å tilpasse seg nye leveområder når deres tidligere territorium er truet, og deres evne til å konsumere og fordøye et svært bredt spekter av matvarer i ulike stadier av friskhet eller råtne. Deres robuste reproduktive sykluser holde Opossum populasjoner blomstrende.

Giftige slangebitt har liten eller ingen effekt på opossums. Mens det er mulig for en pungrotte å bære rabies, er det svært sjelden; de er 80% mindre sannsynlig enn andre undomesticated pattedyr for å bære viruset. Sine eksepsjonelt sterke immunforsvar ikke oversette til et langt liv, men. I gjennomsnitt, opossums bare leve til fylte fire. Deres mange rovdyr inkluderer ugler, coyoter, innenriks hunder og katter, og menneskeheten.

Dielphimorphia, det vitenskapelige navnet for opossums, er trelevende beboere med prehensile haler som griper grener som hender. Deres flate føtter mangler buer for å tillate større kontakt med bakken; de opposable "tommelen" på sine bakre føttene hjelpe dem grep og hold stammer og greiner ved klatring. Opossum kjever er relativt store, og de små fortenner, trippel-spisse jeksler, og store hjørnetenner mener de er i stand til å spise hva mat er tilgjengelig.

Svært opportunistisk, i tillegg til trær, opossums vil hekker i huler bygget og forlatt av andre skapninger eller under boliger, låver, eller andre menneskelige strukturer. De er ikke bygd for fart og kan derfor ikke jakte. Som et resultat, har opossum legeme utviklet seg til å akseptere frukt, løv og insekter som kilde til næring. De fest på scavenged road kill og vil ivrig forbruker slanger, frosker og små gnagere. De lever ofte nær mennesker, som overlever søppel og Dyremat.

Den eneste nordamerikanske pungdyr, kan opossums også bli funnet i Sentral- og Sør-Amerika. Etter en to-ukers drektighetstid, blinde nyfødte krype gjennom deres motherâ € ™ s pels å nå henne posen, hvor de fester seg til en spene. En jill, eller kvinnelig pungrotte, føder to eller tre ganger i året til så mange som 20 babyer mindre enn en halv tomme (ca. 1,3 cm) i størrelse. Av disse er det bare 13 kan overleve, som det er antall spenene i sin veske. Den jillâ € ™ s evne til å parre seg med flere hanner bidrar til å sikre et større antall unger vil overleve.

  • Opossums er nattaktive pungdyr pattedyr som vanligvis ikke aggressive skapninger.