Hva er en Sandhill Crane?

November 21  by Eliza

Den crane, Grus canadensis, er en stor, grå fugl endemisk til Nord-Amerika og det nordøstlige Sibir. Den finnes i åpne gressletter, enger og våtmarker, og er kjent for sine massevandringer. Det er seks crane underarter, hvorav tre ikke migrere.

En stor fugl har et crane en lang hals og lange ben. Den gjennomsnittlige lengden på fuglen er 47 inches (120 cm), og vekten er ca 11 pounds (5 kg). Kranens vingespenn er ca 6,5 ​​meter (2 m).

Fuglen panne er rød, og kinnene er hvite. Ungfuglene er grå og brun, men ikke har ansikts farger som finnes på voksne. Leve for å være opp til 20 år gammel, Sandhill første raser mellom 2 og 7 år. Parret parene holder sammen gjennom året og migrere med deres avkom.

Reiret er laget i vannet og er enten frittflytende eller festet til vegetasjon. Eggene er lysebrune med mørkere brune tegninger. Når babyene klekkes, de er dekket i ned. De kan gå kort tid etter klekking og begynne å mate seg selv neste dag. Hannen forsvarer inntil ungene begynner å fly, ca 70 dager etter klekking.

Ofte forbundet med frieri, er kranene kjent for dans. Dans er en del av parringsritualer av fuglene, men er ikke alltid relatert til avl. Kranene vil danse før de er kjønnsmodne og i alle årstider.

Den primære kosthold på crane er korn, frø, og noen insekter. De vil ved behov spise mus, slanger og andre små dyr. Fuglene er også kjent for å beite på plante knoller og landbruks frø, som mais.

Det er anslagsvis 650.000 personer. Populasjonen av fuglene er ansett for å være stabile og å øke. De tre nonmigratory underarter er Mississippi, cubanske, og Florida kraner. De mindre, større, og kanadiske underarter er trekkfugler og overvintrer i det sørlige USA og nordlige Mexico.

Når du overfører, fuglene ofte samles i store antall. Så mange som 450.000 enkeltfugler-anslagsvis 80 prosent av verdens befolkning-spill gjennom Sandhills av Platte River i Nebraska hvert år. Fuglene begynner ankommer i slutten av februar for vårtrekket og forlate ved midten av april. I løpet av høsten migrasjon, fuglene begynne ankommer i slutten av september og fortsetter gjennom midten av desember. Fuglene vanligvis bare overnatte i løpet av denne migrasjonen.

  • Kraner er ofte funnet i våtmarksområder.