Hvor å Endre innstillinger for brukerkontokontroll i Windows 7

May 14  by Eliza

De User Account Control (UAC) innstillingene i Windows 7 varsle deg før data endringer som krever en administratorkonto er gjort. Du kan endre brukerkontokontroll varsling innstillingen til en som er mer sikker eller mindre sikker enn standardinnstillingen.

Følg disse trinnene for å endre UAC varsling innstilling:

  1. Åpne Windows Kontrollpanel, og klikk deretter System og sikkerhet.

    System og sikkerhet vises.

  2. Klikk Handlingssenter.

    Handlingssenter åpnes.

  3. Klikk Endre innstillinger for brukerkontokontroll i ruten til venstre.

    Brukerkontokontroll dialogboksen Innstillinger vises, som vist i figuren nedenfor.

    Hvor å Endre innstillinger for brukerkontokontroll i Windows 7


    Endre UAC innstillingen i brukerkontokontroll dialogboksen Innstillinger.

  4. Skyv den vertikale linjen (på venstre side) til ønsket innstilling og klikk OK.

Det er fire mulige innstillinger UAC, beskrevet som følger:

  • Alltid varsle. Dette er det sikreste alternativet. Den varsler deg når et program prøver å gjøre endringer på datamaskinen eller til Windows-innstillinger. Når du blir varslet om en ventende endring, blir skrivebordet nedtonet (for å hindre at andre programmer fra å kjøre inntil en beslutning er tatt), og du må enten godkjenne eller nekte endringen i UAC dialogboksen.
  • Varsle meg bare når programmer prøver å gjøre endringer på datamaskinen min. Dette er standardinnstillingen. Windows varsler deg når et program prøver å gjøre endringer på datamaskinen, eller hvis et program utenfor Windows forsøker å gjøre endringer i en Windows-innstilling.
  • Varsle meg bare når programmer prøver å gjøre endringer på min datamaskin (ikke dim skrivebordet mitt). Samme som forrige innstilling, bortsett fra skrivebordet ikke er nedtonet, som kan tillate noen ondsinnede programmer for å endre utseendet på dialogboksen.
  • Aldri varsle. Dette er den minst sikre innstillingen. Hvis youâ € ™ re logget på som standardbruker, vil endringer som krever administratorrettigheter nektes. Hvis youâ € ™ re logget inn som administrator, vil disse endringene automatisk bli tillatt, potensielt utsette datamaskinen, nettverk og personlige opplysninger til sikkerhetsrisikoer.

Innstilling UAC til Aldri Informer krever at du starter datamaskinen på nytt for at innstillingen skal tre i kraft.