Hvordan å dele (eller blokkere) YouTube-videoer på iPhone

November 26  by Eliza

Du kan sette din iPhone fargeskjerm til god bruk ved å se YouTube-videoer på den og, enda bedre, dele disse YouTube-videoer mens du ser dem. IPhone gjør det enkelt. Mens du ser på en YouTube-video, gjør du følgende:

  1. Pek på E-post-knappen.

    Hvordan å dele (eller blokkere) YouTube-videoer på iPhone


    Når du gjør det, en av iPhone virtuelle tastaturer spretter opp. iPhone har allerede fylt i e-post Emne linje med navnet på videoen. Og kroppen av meldingen er befolket med en link til videoen på YouTube.

  2. Fyll i Til-feltet med den e-postadressen til personen du sender lenken til.
  3. (Valgfritt) Legg til eventuelle kommentarer du vil ha med ved å peke på kroppen av e-post og skrive meldingen.

    Pass på at du ikke skriver over koblingen som var inkludert i e-posten.

  4. Når meldingen er ferdig, velger du Send.

Alternativt fra listen over videoer, trykk på den blå knappen med høyre peker pilen for å se alle slags detaljer på en bestemt video. Du vil se en beskrivelse av videoen, antall mennesker som så den, datoen den ble lagt til og annen informasjon. Derfra trykker du på Del-knappen for å få opp e-postprogrammet. Du kan også legge til video til dine favoritter eller i en spilleliste.

Hvis du har gitt en iPhone til ungen eller noen som fungerer for deg, kan du ikke ønsker at personen bruke tid å se YouTube-videoer. Du kan begrense en telefonens tilgang til YouTube ved å gjøre dette:

  1. På Innstillinger → Generelle → Restriksjoner.
  2. I Restriksjoner skjermen som vises, trykker du på Aktiver restriksjoner.

    Du blir bedt om å etablere eller angi en tidligere etablert passord. To ganger.

  3. Tast inn koden din.

    Skjermen blir befolket med elementer som du kan aktivere og deaktivere begrensninger for ..

  4. På YouTube slik at av-knappen, i stedet for på-knapp, vises.

    Du kan også sette begrensninger basert på film karakterer (PG eller hva).

Hvis du har gjort YouTube en no-no, er YouTube-ikonet mangler-i-handling når du kommer tilbake til startskjermen. Å gjenopprette YouTube eller andre privilegier, gå tilbake til Restriksjoner og trykk Deaktiver restriksjoner. Du må oppgi passordet.