Hvordan å være trygg Bruke MySpace Innstillinger

July 13  by Eliza

Endre noen innstillinger på din MySpace-profil kan legge til en grad av beskyttelse til din MySpace-konto som går en lang vei mot å holde alle Internett rovdyr vekk fra deg og din kjære ens MySpace-sider.

Sett din profil til private

Personverninnstillingene MySpace er at du skal kunne blokkere hele profilen fra andre enn folk på vennelisten brukere. Ville være seere som ikke er på vennelisten se profilnavnet, standard bilde, kjønn, alder, by / stat eller region, land, siste innlogging dato, og MySpace URL - men det er alt de ser.

Du kan endre personverninnstillingene ved å klikke på knappen Innstillinger i Kontrollpanel og deretter velge koblingen personvern.

Krev e-post eller etternavn for å legge til som venn

Å begrense venneforespørsler til bare folk du kjenner i den virkelige verden, velger Krev etternavn eller e-postadresse i boksen i vinduet Kommunikasjonsinnstillinger i Innstillinger: Spam vinduet. MySpace krever vil være venner til å gå inn enten e-post adresse eller etternavnet du oppga da du registrerte deg for området før det vil sende gjennom en venneforespørsel fra en bruker.

Godkjenne kommentarer

Kommunikasjonsinnstillinger i Innstillinger: Spam vinduet kan du godkjenne noen kommentar din venn blader for profilen din side før det er postet. Snarere enn å plassere kommentaren direkte på siden din, sender denne innstillingen du en melding som ber deg om å godkjenne eller nekte kommentar før det innlegg for alle å se.

Begrense tilgangen til bloggene

Blogger har gjort kunsten tidsskriftet skrive en offentlig oppgave. Heldigvis kan du velge ønsket nivå av privatliv på skjermen der du gjør din bloggpost:

  • Offentlige blogginnlegg kan leses av alle MySpace-brukere.
  • Diary blogginnlegg er vises bare av deg.
  • Venner blogginnlegg er vises bare av folk på vennelisten din.
  • Foretrukne listen oppføringer skjære publikum ned til noen få utvalgte mennesker, slik som dine familiemedlemmer.

Beholde ditt navn ut av søk

Navn alternativet på profil Rediger-skjermen gjør at du kan fjerne dine virkelige fornavn og etternavn, slik at de ikke er knyttet til profilen din. Denne endringen holder andre brukere fra å finne deg hvis de søker ditt navn med MySpace søkeverktøy.

Skjule bildene dine

Du kan slå bildene du laster opp til MySpace til et privat album som er synlig bare av deg. På Last opp ditt bilde side, velger Only You alternativ under de tillater dine bilder til at alle kan lese delen. Endringen gjør fotoside kun tilgjengelig gjennom din MySpace-konto. Alternativet fjerner også din standard foto fra din MySpace-profil side.

Begrens direktemelding tilgang

MySpace er Instant Messaging (IM) verktøy kan være smertefullt hvis du mottar meldinger fra brukere du ikke kjenner. Å begrense IM tilgjengelighet:

  • Gjemme din online status: MySpace lar andre brukere vet når du er på stedet, så fjerner du Online Nå alternativet i Innstillinger: Personvern Vindu blokker MySpace fra å rapportere din online status.
  • Endre direktemeldingspersonverninnstillinger: Innstillinger: Spam vinduet kan du la MySpace vite om du ønsker å få IM invitasjoner fra hvem som helst. Hvis du merke av i boksen, kan bare dine venner sender deg en IM invitasjon.

Filter gruppeinvitasjoner

Unngå mulig skyld-by-forening som kan komme fra å bli bare en gruppe ved å velge Tillat Bare mine venner og: alternativ i Kommunikasjonsinnstillinger i Innstillinger: Spam vinduet. Dette alternativet gjør at bare vennene dine kan anbefale gruppemedlemskap til deg.

Blokkere brukere

Gå til den irriterende brukerens profilside og klikk på User link, som ligger i brukerens Kontakt boks Block. Etter å ha kontrollert blokken, legge til brukeren i en liste som hindrer dem fra å kommunisere med deg via MySpace.