Hvordan beise Mat skiller seg fra Fermenteringstid Mat

July 26  by Eliza

Beising er prosessen for konservering av matvarer ved bruk av en saltlake (saltvann) løsning. Saltet i beising virker på mat ved å tegne ut vannet fra sine celler og dreper noen dårlige bakterier som kan ødelegge maten. Prosessen som skjer inne i saltlake kalles gjæring, men det handler om å lage saltlake og plassere mat i saltvann Løsningen kalles beising.

Beising også vanligvis krever ekstra varme gjennom en hermetikk prosess, mens gjærede varer kan sitte ute på sokkelen og ikke krever varme. Fermentert mat trives i anaerobe forhold og gjøre bruk av naturlig forekommende "gode" bakterier neddykket under saltvann. Fermentert mat har en bit av en frisk smak, mens syltede varer smaker salt eller vinegary hele veien gjennom.

Pickles er vanligvis forbundet med den tradisjonelle agurk i saltlake, men du kan sylte alle slags ting, fra frukt og grønnsaker til kjøtt, fisk og egg. I India er noen av de mest populære pickles laget av mango og lime. I Europa, finner du syltet sild, oliven, og rødbeter. Fra Asia til Europa, er en verden av beising stort og variert.

Pickles er ofte lagt til et måltid for å hjelpe hjelpemiddel med fordøyelsen, gi kroppen din litt ekstra Lact o Bacillus acidophilus det er behov for å gjenopprette noen sunn tarm og tarmfloraen.

Rollen til salt i gjæring er å bidra til å trekke ut vann fra mat og lage en salt bomiljø så dårlige bakterier har liten sjanse til å overleve. En saltlake er skapt i fermenterte oppskrifter å bevare frukt og grønnsaker eller andre matvarer.

Lage saltlake kan være litt av et eksperiment, og saltmålinger noen ganger avhenger av dine personlige preferanser. Litt salt går en lang vei! Noen saltlake selv inneholder litt sukker for å balansere ut den salte smaken.