Hvordan Block MySpace Brukere

November 2  by Eliza

Du kan blokkere andre MySpace-brukere, slik at personen ikke lenger kan kontakte deg i det hele tatt gjennom MySpace. Det betyr (e) han kan ikke kommentere siden din - eller sende deg en melding som du faktisk får.

Hvis du blokkere brukere som er i vennelisten din, de er fjernet. Hvis de sender ut en bulletin, vil det ikke dukke opp i Bulletin Space. Blokkerte midler blokkert ut - de vil bli avskåret helt fra å kommunisere med deg via MySpace.

Andre brukere vet ikke når du blokkere dem; de har ingen anelse om hva blokkert lister de er på. Alt de kanskje merke (hvis de får en anelse) er at du ikke svarer på.

Hvis du blokkerer noen, kan vedkommende likevel vise profilen din med mindre du har det satt til privat. Hvis den blokkerte personen oppretter en annen konto på MySpace, kan han bruke den nye kontoen til å kontakte deg - og hvis det skjer, bare blokkere den nye kontoen i tillegg.

Hvis du er klar til å legge noen til listen Blokkerte brukere, følger du disse trinnene for å sikre at du ikke trenger å forholde seg til at personen på MySpace noensinne igjen.

Gå til MySpace profilen til personen du vil blokkere.

Det eneste stedet å blokkere en bruker er direkte fra profilen hennes.

Du kan blokkere en bruker selv om de har sin profil satt til privat.

Hvordan Block MySpace Brukere

Finne bruker linken i brukerens Kontakt boks Block.

Når du finner profilen til brukeren du ønsker å blokkere, finne henne Block User link. Det ligger i brukerens Kontakt boks på hennes profilside.

Klikk på User koblingen Block og bekrefte at du vil blokkere brukeren.

Når du har klikket User koblingen Block, vil MySpace spørre deg: Er du sikker på at du vil blokkere denne brukeren? Hvis du gjør det, klikker du OK.

Hvordan Block MySpace Brukere

Bekreft blokkert bruker. . . igjen.

Selv etter at du klikker OK i dialogboksen i forrige trinn, vil MySpace spørre deg en gang til, Er du sikker? Hvis du likevel ønsker å gå gjennom med det, klikker du på OK-knappen, og brukeren vil bli offisielt blokkert.