Hvordan bruke Flipshare til Vis din Flip videofiler

August 19  by Eliza

Din Flip Video Kameraet leveres med forhåndsinstallert video og foto administrerende programvare kalt Flipshare. Flipshare kan brukes på både Mac og PC-plattformer, og hvis det er det programmet du har valgt å kopiere innspilte videofiler fra Flip kameraet til datamaskinens harddisk, gjør du følgende:

  1. Lansere Flipshare for å åpne Flipshare hovedvinduet.
  2. Plugg din Flip kamera inn i en USB-port på datamaskinen.

    Den videokamera delen av navigasjonsruten utvider automatisk og viser Alt og Ufrelste mapper. Et utropsikon vises ved siden av de ufrelste mappeikonet, noe som indikerer at hele eller deler av videofiler som er lagret på din Flip kameraet ikke er lagret på datamaskinens harddisk.

    Tallet ved siden av All-mappen viser det totale antallet videoer som er lagret på din Flip kameraet. Tallet ved siden av som ikke er lagret mappe indikerer hvor mange videofiler som er lagret på din Flip kameraet ikke har blitt kopiert til datamaskinens harddisk.

    Hvis det ikke finnes ulagrede videofiler på din Flip kamera, har du allerede kopiert alle videofilene til datamaskinens harddisk.

  3. Klikk enten alle eller ikke er lagret mappen i navigasjonsruten for å vise innholdet i den valgte mappen i arbeidsområdet.
  4. Velg videofilene du vil kopiere en av følgende måter:

    • Velg alle-knappen eller Select Ulagret knappen (nederst i venstre hjørne av Workspace).
    • Klikk en enkelt video-fil eller velge flere videofiler ved å holde Ctrl-tasten og deretter klikke hver film du vil velge.
  5. Klikk på "Lagre til Computer" knappen på handlingslinjen. (Du kan også velge Fil, Lagre til datamaskin, eller trykk Ctrl + S.)

    "Lagre videoer til Computer" dialogboksen vises.

  6. Klikk Ja eller Nei.

    En annen "Lagre videoer til Computer" dialogboksen vises.

    "Lagre videoer til Computer" dialog vises ikke hvis du valgte "Ikke spør meg igjen" i boksen. Hopp til trinn 8 hvis du ikke ser "lagre videoer til Computer" dialogen.

    • Hvis du ønsker Flipshare å slette videoen (eller videoer) fra Flip kameraet etter at den kopierer filen (eller filer) til datamaskinen, velg "Fjern Videoer fra videokamera Etter Lagre" boksen.
    • Hvis du ønsker Flipshare å bare gå videre og kopiere videofilen (eller filer) til datamaskinen uten å bry deg med "Lagre videoer til Computer" dialog når du kopierer filer til datamaskinen, velg "Do not Ask Me Again" sjekk boksen.
  7. Klikk Ja for å kopiere videofiler til datamaskinen, eller klikk på Nei hvis du ikke vil.
  8. Fremskritts boksen viser "Flipshare Arbeider" meldingen, sammen med en fremdriftslinje.

    Når Flipshare er ferdig med å kopiere videofiler til datamaskinen, viser det en ferdigmelding.