Hvordan bruke Følg meg på Google SketchUp 8

February 29  by Eliza

I kjernen, lar Følg Me verktøy i Google SketchUp du opprette skjemaer som er profiler. Det er litt som Push / Pull, bortsett fra at den ikke bare fungerer i én retning. Du forteller Følg meg til å følge en sti, og det ekstruderer et ansikt hele tiden at banen. Så, trenger du tre ting å bruke Follow Me:

 • En sti: I SketchUp, kan du bruke en hvilken som helst kant, eller serie av kanter, som en bane. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at de er trukket før du bruker Follow Me.
 • Et ansikt: Akkurat som med push / pull, Follow Me trenger et ansikt å ekstrudere. Du kan bruke hvilken som helst ansikt i din modell, men det må opprettes før du begynner å bruke Følg meg.
 • Angre: Imagining hva en 2D ansikt vil se ut som en 3D-form er ikke lett - det vanligvis tar et par prøver å få en Follow Me operasjon rett. Det er det Angre er for, tross alt.

Følg disse trinnene for å bruke Følg meg:

Hvordan bruke Følg meg på Google SketchUp 8

 1. Tegne et ansikt å bruke som et pressprofil.

  I dette eksemplet, oppretter et rør, slik at profilet er en sirkulær ansikt.

 2. Tegne en kant (eller kanter) å bruke som et press banen.

  Selv kanten (eller kanter) berører ansiktet i dette tilfellet, det har ikke til for Følg meg på jobb.

 3. Velg komplett ekstrudering banen du ønsker å bruke.
 4. Aktiver Følg Me verktøy ved å velge Verktøy, følg meg.
 5. Klikk på ansiktet du ønsker å ekstrudere.

Hvis du ønsker å bruke Følg meg hele veien rundt omkretsen av et ansikt, trenger du ikke å bruke tid på å velge alle de individuelle kanter. Bare velg ansiktet og deretter bruke Følg meg; verktøyet kjøres automatisk hele veien rundt noen ansikt du har valgt.

Du kan bruke Følg meg på en annen måte, også: I stedet for forvalgt en bane, kan du klikke på andre ansikt med Follow Me og forsøke å dra det langs kantene i din modell. Selv om dette fungerer på enkle ting, forvalgt en bane fungerer mye bedre - det er egentlig det eneste alternativet for å bruke Følg meg på en forutsigbar måte.