Hvordan endre automatisk sikkerhetskopiering Innstillinger på Kindle

October 29  by Eliza

Ita € ™ s ikke overraskende at din Kindle er synkronisert med Amazon.com. Hvis du abonnerer på en avis eller blogg, for eksempel, det må lastes ned automatisk til din Kindle, og thatâ € ™ s oppnås gjennom registrering av abonnementer og nedlastet innhold på Administrer Kindle side.

Det kan overraske deg, men å finne ut at annet innhold du oppretter sendes til Amazon.com. Dette inkluderer en oversikt over den siste plasseringen du lese i innholdet, noen bokmerker som du oppretter med Basic nettleser og notater du oppretter mens youâ € ™ re å lese innholdet. Det ISNA € ™ t noen hemmelig grunn til dette: Amazon sier informasjonen er synkronisert og lagret på Administrer Kindle side slik at den kan automatisk sikkerhetskopiert hvis nødvendig. Hvis du mister din Kindle eller den er skadet og må skiftes, synes det faktum at alle dine notater og annet innhold kan gjenopprettes i løpet av sekunder sannsynligvis som en god ting.

Men det faktum at notatene du skriver blir sendt til Amazon fra din Kindle virker som en invasjon av privatliv til enkelte brukere. Hvis du vil, kan du deaktivere automatisk sikkerhetskopiering for dine kommentarer og din siste plassering lese:

  1. Trykk på Hjem-knappen.

    Hjem-skjermen vises.

  2. Trykk på menyknappen.
  3. Bruk fem-veis kontrolleren til å understreke Innstillinger, og klikk deretter.

    Din Kindleâ € ™ s Innstillinger vises.

  4. Trykker på menyknappen igjen.
  5. Bruk fem-veis kontrolleren til å understreke Deaktiver merknader Backup og klikk deretter.

    Hvordan endre automatisk sikkerhetskopiering Innstillinger på Kindle

    Deaktivere Kindle automatiske sikkerhetskopier av merknader.

Deaktivering automatisk sikkerhetskopiering i dette tilfellet ikke? € ™ t bety at du canâ € ™ t gjenopprette innholdet fra Administrer Kindle side. Det betyr bare dine kommentarer aren € ™ t sikkerhetskopieres automatisk og den siste stedet du lese på innholdet er ikke lenger lagret.

Hvis du noen gang får en ny Kindle eller forutse å måtte gjenopprette innholdet ditt, sørg for at du har aktivert automatisk sikkerhetskopiering.