Hvordan lage din MySpace profil Secure

March 10  by Eliza

Endre din MySpace profilinnstillinger for å begrense hvem som kan se informasjonen du legger ut på nettstedet; du vil øke din online sikkerhet. Hold din MySpace-side trygt fra uønsket kontakt ved hjelp av følgende tips:

  • Still din profil som privat: The Privacy Settings koblingen på Endre kontoinnstillinger leder deg til et alternativ der du kan begrense fulle visning av profilen din til brukere som er på vennelisten. Ikke-venner kan fortsatt se din profil navn, sted, alder, profilbilde, og MySpace URL.
  • Blokkere bilder fra andre brukere: Hvis du klikker på Legg til / Rediger Bilder lenke på din MySpace hjemmesiden leder deg til last opp bilde side. Siden inneholder et alternativ for å hindre at andre MySpace-brukere fra å se bildene dine. Klikk på Only You knappen under Tillat dine bilder til at alle kan lese: alternativ for å holde bildene dine for deg selv.
  • Begrens bloggen publikum: Når du skriver en frisk oppføring i bloggen din, kan du bestemme hvem som kan lese din oppføring.

    Vurdere dine valg:

    • Dagbok: Du kan lese bare av deg.
    • Foretrukne List: Du kan lese av medlemmer av vennelisten du velge og legge til i listen.
    • Venner: leses av alle medlemmer av vennelisten din.
    • Offentlig: Du kan lese av alle MySpace-brukere.
  • Ikke godta direktemeldinger: The Kontoinnstillinger tilbyr en lenke for å sette direktemelding privatliv. Du kan velge å tillate noen å sende deg IM, grense til dine venner bare, eller blokkere IM helt. Personverninnstillinger koblingen tar deg til et alternativ for å blokkere din online status, og dermed aldri la andre MySpace-brukere vet når du er tilgjengelig for å motta meldinger.
  • Godkjenne kommentarer: Din personverninnstillinger alternativet kan også du skriver en anmeldelse av kommentarer før de er lagt til din profilside. Dette alternativet er nyttig hvis du ønsker å holde vennene dine fra å sette noen informasjon på siden din som du ikke ønsker å dele. Du kan også deaktivere HTML i profilinnstillingene slik MySpacers som forlater kommentarer ikke kan legge til bilder eller video til dine kommentarer.
  • Blokkere brukere: Ignorerer uønskede meldinger får vanligvis det punktet over (til de fleste MySpace medlemmer) som du ikke ønsker å snakke. For den vedvarende få som ikke kan ta et hint, kan du klikke på Blokker Bruker alternativet i kontakt boksen på ville-være skadedyr profilside. Legge til en bruker i Block liste holder postkassen fri fra kontakt med den personen.
  • Nekt, slette, redigere og slette: Din MySpace-side er alltid under din kontroll. Hvis du noen gang føler at profilinnstillingene, en kommentar, et blogginnlegg, eller en venn er vondt ditt privatliv, MySpace inkluderer innstillingene for å redigere siden din.