Hvordan Reset Innstillinger og innholdet på iPhone

February 8  by Eliza

Hvis iPhone ikke fungerer som den skal, kan du prøve å tilbakestille dine iPhone-innstillinger, som tilbakestiller alle iPhone-innstillingen til standard - slik det var da du tok den ut av esken. Nullstille iPhone innstillinger sletter ikke noen av dataene eller media. Den eneste ulempen er at du må gå tilbake og endre noen innstillinger etterpå.

  1. Trykk på Innstillinger-ikonet på startskjermen; deretter Generelt → Tilbakestill → Nullstill alle innstillinger.

    Hvordan Reset Innstillinger og innholdet på iPhone

    Vær forsiktig med å trykke Slett alt innhold og alle innstillinger - iallfall ikke ennå. Sletter alt innhold tar mer tid å komme seg fra (fordi din neste synkronisering tar lang tid), så prøv Nullstill alle innstillinger først.

  2. Tilbakestille noen av de andre alternativene som er tilgjengelige på Reset skjermen, for eksempel Nullstill nettverksinnstillinger, Tilbakestill tastaturordlisten, Reset oppsett for startskjerm, og Tilbakestill stedsadvarsler.

    Det er ikke sannsynlig å hjelpe, men kan være verdt et forsøk før du tyr til å slette alt innhold og innstillinger.

  3. Hvis du tilbakestiller alle innstillinger ikke kurere din iPhone, på Innstillinger → Generelt → Tilbakestill → Slett alt innhold og alle innstillinger.

    Denne strategien sletter alt fra din iPhone - alle dine data, media og innstillinger. Fordi alle disse elementene er lagret på datamaskinen din - i det minste i teorien - du bør være i stand til å sette ting tilbake slik de var under neste synkronisering. Men du mister noen bilder du har tatt, samt kontakter, kalenderhendelser og spillelister du har opprettet eller endret siden forrige synkronisering.

  4. Etter å ha brukt Slett alt innhold og alle innstillinger, sjekk for å se om din iPhone fungerer.

    Forhåpentligvis er din iPhone tilbake til sitt gamle jeg.