Hvordan sikre at du er meditere riktig

January 16  by Eliza

Det tar ikke mye å meditere på riktig måte - spesielt fordi det er egentlig ikke bare en rett måte. Hvis du er bekymret for din meditasjon praksis, spør deg selv følgende spørsmål. Jo nærmere du kommer til ja som svar på hvert spørsmål, jo bedre du gjør!

  • Må jeg slappe av når jeg mediterer, i stedet for å spenne opp?
  • Er mitt sinn våken og klar, men likevel åpen og mottakelig?
  • Husker jeg å komme tilbake til fokus for min meditasjon når tankene mine vandrer ut?
  • Må jeg fortsatt relativt stille, heller enn å fikle eller skiftende hele tiden?
  • Må jeg ta ett øyeblikk om gangen, heller enn å prøve å oppnå noen mål som quieting tankene mine?
  • Nyter jeg min pust (eller mitt mantra eller annet fokus) i stedet for å jobbe hardt for å få det riktig?