Hvordan spise og drikke Hvete-Free på Bar

April 10  by Eliza

Når youâ € ™ re bytte til en hvete-fri livsstil eller kosthold, ita € ™ s viktig å tenke på ikke bare hva du spiser, men hva du drikker. Enten du møte for drinker etter jobb eller over en forretningsmiddag for å lukke en avtale, er alkohol vanligvis i midten av sammenkomsten.

Kalle bar eller restaurant for å se om det er utstyrt for å møte dine hvetefrie behov og / eller du kan ta med din egen flaske lar deg holde hvete-fri og nyte et glass av din favoritt alkoholholdig drikke.

Fristelsen til å drikke på jobb eller forretningsfunksjoner kan være veldig sterk. Hvis du ikke er forberedt, kan du finne deg selv i trøbbel, spesielt hvis du er svært sensitive for hvete eller gluten. Selv om å unngå hvete når du har en drink er mulig, husk at mange blandede drikker inneholder sukkerholdig saft som i stor grad påvirker blodsukker og insulin nivåer.

Når du ønsker å nyte en voksen drikke, her er hva du skal være på utkikk etter i hver av de tre kategoriene av alkohol:

  • Øl: Øl er hvete-fri, men ikke glutenfri, så hvis du ikke unngå gluten, er øl et bra alternativ. Tradisjonelt er øl laget med bygg, som inneholder gluten. Men for å bryggere er nå bruker bokhvete, hirse og durra i stedet for bygg fjerne gluten.

    Glutenfritt øl kan være vanskelig å finne på grunn av sine sesongmessige og regionale begrensninger. Hvis en restaurant ikke bære det du leter etter, kan det være lurt å vurdere en av sine glutenfrie alkohol alternativer.

  • Brennevin: Antagelig eliminerer destillasjon gluten fra hvete, bygg og rug som brukes i å lage gin, vodka og whisky, lage et glutenfritt drikke. Men noen maskin ikke fullt destillere alkoholen til det punkt at alle de gluten er fjernet, og noen legge glutenholdige korn for å gi et mer velsmakende drikk smak og farge.

    Selv om de fleste hardt brennevin regnes som trygt, hvis du lider av cøliaki eller er gluten intolerant, kan det være lurt å feile på siden av forsiktighet. Se etter ikke-korn brennevin som brandy, rum, tequila, potet-baserte vodka, og einer bær-baserte gin.

  • Vin: Vin er laget av gjæring av druer og derfor er generelt ansett for å være hvete- og glutenfritt. Men noen vin beslutningstakere legge konditorfarge og smakstilsetning som inneholder hvete, alder deres vin i tønner som inneholder hvete lim, eller bruke hvete til fine deres vin for klarhet og sediment fjerning.

    Lagt farger og smaker finnes vanligvis i dessertviner som har en sterk fruktsmak. Hvis du ser hardt nok, kan du finne økologiske viner som er fri for disse praksisene og tilsetningsstoffer, gjør dem hvete-fri.

De fleste restauranter vil ikke gi deg en ingredienslisten for drinker med mindre du spør. Selv da kan de være tilbakeholdne med å gi ut noen oppskrift hemmeligheter. Når du er i tvil, spille det trygt og holde seg til drikker du vet er hvete-fri.