Hvorfor ikke investere to tredjedeler i internasjonale ETF'er

January 16  by Eliza

Om lag 65 prosent av verdens aksjemarkedet er utenfor USA. Bør du investere så mye av din portefølje i utenlandske ETF? Nei, kan det være å overdrive. Omtrent 40 til 50 prosent av aksjeporteføljen skal være internasjonal.

Det er seks forskjellige grunner til å unngå overbelastning din portefølje til melodi av 65 prosent utenlandske aksjer:

  • Valutasvingninger: Når du investerer i utlandet, blir du vanligvis investerer i aksjer som er denominert i andre valutaer. Fordi utenlandske ETF er denominert i euro, yen, eller pund, har de en tendens til å være mer volatile enn markedene de representerer.

    Med andre ord, hvis europeiske aksjemarkedene faller og dollaren stiger (vis-à-vis euro) på samme dag, vil europeiske ETF falle dobbelt vanskelig. Hvis, derimot, faller dollaren på en dag når solen skinner på europeiske aksjer, vil europeiske ETF sveve.

    I det lange løp, enkeltvalutaer tendens til å gå opp og ned. Selv om det kunne skje, er det usannsynlig at dollaren (eller Euro) ville permanent stige eller falle i en slik grad at det ville alvorlig påvirke din reir egg. På kort sikt kan imidlertid slike valutasvingninger være litt kvalmende. Se mer på valutaer i sidepanelet "Pure (og rent dum) valuta spiller."

  • Inflasjons problemer: En annen risiko med å gå hele hog for utenlandske aksje ETF er at til en viss grad, er dine formuer knyttet til de av ditt hjem økonomi.

    Aksjer har en tendens til å trives best i en opphetet økonomi. Men i en opphetet økonomi, vi har også en tendens til å se inflasjon. På grunn av at sammenhengen mellom generell prisstigning og lager inflasjon, lager investorer er vanligvis i stand til å ligge i forkant av inflasjon spillet.

    Hvis du var å investere alle pengene i for eksempel England, og bør økonomien her tar av mens økonomien der sitter passivt og se på lanseringen pad, kan du potensielt bli fart inn i en Dickens slags fattigdom.

  • Høyere avgifter for utenlandske ETF: I en verden av ETF, de virkelig gode kjøp er å være hadde på det innenlandske side av tilbudene. Uansett grunn, globale og internasjonale ETF er omtrent det dobbelte av prisen av en bredt diversifisert amerikanske ETF. For eksempel, mens mange Vanguard, Schwab, og Fidelity innenlandske ETF bære administrasjonskostnader på 0,10 prosent eller mindre, ingen utenlandske fond går nesten at lav.
  • Et overopphetet marked: Det er mulig at internasjonale aksjer utgjør nå om lag to tredjedeler av verdens aksjemarkedet rett og slett fordi de blir overopphetet. Timingen til å grave dypt i utlandet kan være helt feil.

    Hvorfor ikke investere to tredjedeler i internasjonale ETF'er


    Som du ser i åser og daler, perioder hvor utenlandske aksjer slå buksene av amerikanske aksjer er ofte etterfulgt av perioder hvor de utenlandske-laget bukser faller til bakken. Vi kan være på randen av et amerikansk comeback. (Og når vekstmarkedsaksjer faller, de har blitt kjent for å falle usedvanlig hardt.)

  • Lavere korrelasjon med hjemmelaget alternativer: Visse typer aksjefond i USA tilbyr enda lavere korrelasjon til resten av det amerikanske markedet enn gjøre mange internasjonale aksjefond, og du bør forlate rommet i din portefølje for noen av dem. Du kan også være lurt å gjøre plass til markedsnøytrale fond.
  • En dobbel skatt hit: Endelig utenlandske regjeringer nesten alltid treffer deg opp for skatt på utbytte som aksjer i selskaper i sine land. Du trenger ikke betale denne avgiften direkte, men det er tatt fra fond.

    Hvis midlene holdes i enkelte kontoer, kan Uncle Sam vil ha pengene dine, også, og du ender opp med å ta en dobbel skatt hit. Dette er en relativt liten grunn til ikke å gå over når seiler utenlands.