Korrigere en Capital Mistake

September 23  by Eliza

Jeg kan ikke fortelle deg hvor mange ganger at jeg har vært febrilsk å skrive bort, uten å titte opp på mitt regneark. Jeg får i en "groove", og jeg fortsette å skrive unna, finne jeg vil sjekke ting ut når jeg kommer til slutten av en rad eller en kolonne. Når jeg endelig ser opp, jeg merker at jeg hadde Caps Lock-tasten valgt, så all min normal tekst er i store bokstaver, og alt jeg ønsket i store bokstaver er små bokstaver. Dette skjedde fordi jeg traff Caps Lock-tasten ved en feil, og la ikke merke til feilen før jeg hadde allerede skrevet inn ganske mye data.

Heldigvis kan Excel fange denne type feil for meg-hvis jeg forteller det å fange den. Følg denne fremgangsmåten:

 1. Vise Excel dialogboksen Alternativer. (I Excel 2007 klikker du på Office-knappen, og klikk deretter Alternativer for Excel. I Excel 2010 skjerm Fil-kategorien på båndet, og klikk deretter Alternativer.)
 2. Klikk Korrektur på venstre side av skjermen. (Se figur 1)

  Korrigere en Capital Mistake

  Figur 1. korrektur valg av Excel dialogboksen Alternativer.

 3. Klikk Alternativer for autokorrektur. Excel viser Autokorrektur dialogboksen.
 4. Vise kategorien Autokorrektur. (Se figur 2)

  Korrigere en Capital Mistake

  Figur 2. Autokorrektur-fanen i Autokorrektur dialogboksen.

 5. Kontroller at riktig utilsiktet bruk av Caps Lock-tasten er merket.
 6. Klikk på OK.

Nå, hvis jeg skriver noe i en celle, og den første bokstaven er små bokstaver og resten av bokstaver som er store, Excel tall som jeg har fått på Caps Lock-tasten er valgt, og help slår den av. Det korrigerer også kapitalisering av min tekst oppføring.

ExcelTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Excel trening. Dette tipset (10631) gjelder for Microsoft Excel 2007 og 2010. Du kan finne en versjon av dette tipset for den eldre menygrensesnittet av Excel her: Rette en Capital feil.