Lazy Day Peach Cobbler

June 8  by Eliza

Jeg samle kokebøker. Jeg elsker å prøve nye oppskrifter. Jeg har funnet ut at oppskrifter utarbeidet av frivillige grupper gir de beste oppskriftene for daglig matlaging. Jeg oppdaget denne oppskriften i en kokebok holdt og selges av mødre med tvillinger. Dette må være den mest brukte oppskrift fra at kokebok. Det var en enkel oppskrift for mine barn å gjøre på egenhånd når de treffer sine tweens.

Jeg er spesielt glad i oppskrifter som er allsidig. Jeg ønsker å være i stand til å foreta substitusjon uten å endre integriteten til oppskriften i seg selv. For desserter, som skomaker, jeg liker også å være i stand til å doble eller tredoble dem uten å endre konsistens. Denne oppskriften gir meg det beste fra begge verdener.

Ikke bare gjør dette en velsmakende fersken skomaker, det fungerer også svært godt for kirsebær, blåbær, bringebær og aprikos. Min svigermor liker å bruke frukt cocktail. Selv om oppskriften ikke ringe for det, jeg liker å legge til to teskjeer vanilje; Men står oppskriften på sin egen som er nevnt nedenfor.

Jeg delta på flere funksjoner som krever å ta mat. Dette er en fantastisk parabolen å forberede på forhånd, barn og ta på en hendelse. Det fryser også godt.

Når mine barn var yngre, pleide jeg å gjøre en en måned matlaging. Dette skomaker kunne gjøres og frosset uten nedverdigende smak eller tekstur.

Jeg liker denne skomaker serveres varm med vaniljeis og en varm kutt te. Det er en vinterfavoritt.

Ingredienser

 • 1 kopp sukker
 • 1-1 / 2 ts Bakepulver
 • 3/4 Cup Milk
 • 1 Cup Flour
 • 1/2 kopp sukker
 • 1 Tabell Spoon Cinnamon
 • 1/4 ts salt
 • 1/2 Cup Butter
 • 1 Kan (16 gram) Peaches (annen frukt kan erstattes, kirsebær fungerer bra), delvis drenert. Ikke bruk pai fylling, bare frukt i sirup.

Retninger

 1. Forvarm ovnen til 350 grader F.
 2. Sted smør i dypt fat (8 x 8) pan i ovnen for å smelte.
 3. Pisk sammen sukker, bakepulver, melk, blomst og salt.
 4. Hell røren i løpet av smeltet smør - Ikke bland eller røre. Smør vil stige over røren, som det bakes det vil fra en skarp topping med kanel og sukker blanding.
 5. Tom boks med fersken enn røren.
 6. Kombiner 1/2 kopp sukker med en spiseskje kanel, dryss over toppen av røren. Merk: 1/2 ts muskat gjør en fin variasjon.
 7. Stek i 45 minutter. Batter vil stige i løpet av frukt og danner en sprø topp.