Legge til delte filer til Drive

November 23  by Eliza

De samarbeidende aspekter av Google Drive er ganske fristende. Noen kan lage et dokument eller et regneark og deretter gi deg tilgang til det med noe mer enn din e-post adresse. Deretter, avhengig av hva personen gjør det mulig å gjøre, kan du lese, endre og oppdatere informasjon i den delte filen.

Normalt kan du se hva folk har delt med deg ved å logge inn Drive og deretter klikke delt med meg på venstre side av Drive-skjermen. Du kan imidlertid ha en fil som skal kopieres til den faktiske Drive plass i stedet for bare å være tilgjengelig som en delt fil. Her er hvordan du kan utføre denne oppgaven:

  1. Logg inn på din Drive-konto som du normalt ville (drive.google.com).
  2. Klikk på Delt med meg på venstre side av skjermen.
  3. Finn filen du ønsker å kopiere til Drive plass.
  4. Velg avkrysningsboksen til venstre for filens navn.
  5. Klikk Legg til My Drive i verktøylinjeområdet over fillisten. (Dette alternativet er bare tilgjengelig når du har valgt en avkrysningsboks i trinn 4.)

Det er det; du kan se filen i Drive plass ved å klikke My Drive på venstre side av skjermen. Merk også at filen er notert som "delt" i filen liste. Dette betyr at selv om det er i din Drive plass, er enhver samarbeid gjort på filen fortsatt delt med de som har tilgang til denne filen.