Lime Clean Text

July 25  by Eliza

Jeg limer inn en masse tekst. (Jeg mener mye av teksten.) Når jeg kopiere og lime inn tekst i samme dokument, er det ikke noe problem. Når jeg kopierer tekst fra andre steder, men lime teksten inn i et Word-dokument kan ha merkelige effekter. Dette er ikke et Word problem; det er noe med den teksten jeg kopiere og lime inn som forårsaker funky utseende på teksten.

For å komme rundt dette, jeg vanligvis velge Rediger | Lim inn og sørge for at teksten jeg er i ferd med å lime vil bli lagt til dokumentet som uformatert tekst. Selvfølgelig, siden jeg lime så mye tekst, kontinuerlig velge Rediger | Lim inn kan være belastende.

Løsningen, for meg, var å lage en veldig kort makro som gjør lime jeg ønsker-som uformatert tekst. Følgende makro, PasteClean, gjør nettopp det:

Sub PasteClean ()
Selection.PasteSpecial Link: = False, _
Datatype: = wdPasteText, _
Plassering: = wdInLine, _
DisplayAsIcon: = False
End Sub

For å gjøre denne makroen en enda mer verdifull redigeringsverktøy, tildelt jeg det til en tilpasset verktøy på verktøylinjen. Nå, når jeg vil lime en ren kopi av hva teksten er i utklippstavlen, jeg bare klikker du verktøyet og makro gjør resten.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (1310) gjelder for Microsoft Word 97, 2000, 2002, og 2003. Du kan finne en versjon av dette tipset for Båndet av Word (Word 2007 og senere) her: Lime Clean Text.