Making Utkast vise standardvisningen

December 30  by Eliza

Ordet kan du arbeide med et dokument ved hjelp av flere forskjellige "views". Hver visning har et bestemt formål og lar deg undersøke dokumentet annerledes. (Forskjellen mellom visninger Words drøftes fullt i andre WordTips.) Den enkleste måten å veksle mellom visninger er å bruke de små vise ikoner på statuslinjen.

Normalt Word viser dokumentet i utskriftsoppsett, i et forsøk på å tilnærme hva dokumentet vil se ut når du skriver det ut. Du kan imidlertid ønsker å bruke et annet syn som standard. For eksempel, mange mennesker liker å arbeide på sine dokumenter i Draft utsikt.

Ordet er ment å huske hvilken visning du brukte sist med et dokument. Angitt en visning, lagre dokumentet, og deretter den neste gang du åpner dokumentet, bør det åpnes ved hjelp av denne visningen. Det er tider, men når det kan virke som dette er ikke tilfelle; som Word er "forvirret" om hvilken se den bør bruke med et dokument.

Dette kan være fordi du ikke har satt opp Word til å ta hensyn til innstillingen Draft visning. Som dokumentert i Microsoft Knowledge Base (artikkel 919 599) kan du endre denne innstillingen på denne måten:

  1. Vise dialogboksen Alternativer for Word. (I Word 2007 klikker du på Office-knappen, og klikk deretter Alternativer for Word. I Word 2010 og Word 2013 skjerm Fil-kategorien på båndet, og klikk deretter Alternativer.)
  2. Klikk på Avansert i venstre side av dialogboksen.
  3. Rull ned til du ser Generelle innstillinger i dialogboksen. (Se figur 1)

    Making Utkast vise standardvisningen

    Figur 1. De avanserte alternativer i dialogboksen Alternativer for Word.

  4. Kontroller at Tillat Åpne et dokument i Utkast Vis alternativet er satt.
  5. Klikk på OK.

Når dette er gjort, bytte til Utkast utsikt og lagre dokumentet. Når du åpner den, bør den visningen du vil bli brukt. Hvis du vil at Utkast sikte på å bli brukt i alle fremtidige (nye) dokumenter, vil du ønsker å være sikker på at du laster Normal-malen, endring til Utkast visning, og lagre deretter malen.

Det er en stor påminnelse her: Siden Word "husker" før du lagret dem visningen hvor et dokument ble sist brukt (før det ble lagret sist), hvis du har noen dokumenter som ikke var i kladdevisning, da disse dokumentene vil ikke være i kladdevisning når du neste åpne dem. Hver av dem vil trenge å bli åpnet individuelt, byttet til Utkast visning, og deretter resaved. Dette gjelder også, for å dokumenter opprettet av andre folk-Word vil huske utsikten der disse dokumentene ble sist lagret og deretter bruke denne visningen når dokumentet åpnes igjen.

WordTips er din kilde for kostnadseffektiv Microsoft Word trening. (Microsoft Word er den mest populære tekstbehandlingsprogrammet i verden.) Dette tipset (9318) gjelder for Microsoft Word 2007, 2010, og 2013.